Kampanjerbjudanden och kampanjvillkor för Chromecast Audio

När du har konfigurerat Chromecast Audio eller konfigurerat Chromecast Audio får du tillgång till och kan lösa in alla tillgängliga erbjudanden för Chromecast eller Chromecast Audio via webbläsaren Chrome eller en Android- eller iOS-enhet.

På den här sidan visas tillgängliga kampanjerbjudanden för Chromecast Audio som finns på chromecast.com/audio. Obs! Det kan finnas ytterligare erbjudanden för enheten. Här beskrivs hur du får tillgång till och löser in alla tillgängliga erbjudanden.

Om ett erbjudande som du tror dig vara berättigad till inte visas inom en vecka efter köpet kontaktar du oss.

Det finns inga erbjudanden just nu.