Promotie-aanbiedingen en voorwaarden van de Chromecast of Chromecast Audio

Nadat u uw Chromecast Audio heeft ingesteld of uw Chromecast Audio heeft ingesteld, kunt u alle beschikbare aanbiedingen voor uw Chromecast of Chromecast Audio bekijken en inwisselen via een Chrome-browser of uw Android- of iOS-telefoon of -tablet.

Op deze pagina ziet u de beschikbare promotie-aanbiedingen voor uw Chromecast Audio: chromecast.com/offers. Opmerking: Er kunnen daarnaast andere aanbiedingen beschikbaar zijn voor uw apparaat. Hier vindt u informatie over het bekijken en inwisselen van alle beschikbare aanbiedingen.

Als er een week na uw aankoop nog geen aanbieding wordt weergegeven waarvoor u denkt in aanmerking te komen, neemt u contact met ons op.

Nederland