Chromecast Audio -kampanjatarjoukset ja käyttöehdot

Kun olet asentanut Chromecastisi tai asentanut Chromecast Audion, voit käyttää ja lunastaa kaikki saatavilla olevat Chromecastin tai Chromecast Audiota koskevat tarjoukset Chrome-selaimella tai Android- tai iOS-puhelimella tai -tabletilla.

Tällä sivulla luetellaan kaikki Chromecast Audiolle saatavilla olevat kampanjatarjoukset osoitteesta chromecast.com/offers. Huomaa, että laitteellesi voi olla saatavilla lisätarjouksia. Tässä ohjeet kaikkien saatavilla olevien tarjouksien käyttämiseen ja lunastamiseen.

Jos et viikon kuluttua ostoksestasi näe tarjousta, johon olet mielestäsi oikeutettu, ota meihin yhteyttä.

Kokeile Spotify Premiumia 3 kk hintaan 0,99 €.