Casta en flik i Chrome till tv:n

Med en Chromecast-enhet kan du visa en flik i Chrome eller skärmen på tv:n.

Det mesta på webben kan visas. Vissa pluginmoduler fungerar inte, som Silverlight, QuickTime eller VLC.

Obs! Det går inte att visa flikar eller skärmar med Chrome på iOS-enheter.

Casta video och media

Tryck på Casta Casta på det som du tittar på. Till exempel kan du läsa mer om hur man castar från YouTube.