Casta en flik i Chrome till tv:n

Med en Chromecast-enhet kan du visa en flik i Chrome eller skärmen på tv:n.

Det mesta på webben kan visas. Vissa pluginmoduler fungerar inte, som Silverlight, QuickTime eller VLC.

Om du vill se det som visas på skärmen på tv:n behöver du följande:

Casta hela skärmen i Android

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Chromecast-enheten.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck på den enhet du vill casta skärmen till.
  4. Tryck på Casta skärmen  följt av Casta skärmen.

Casta video och media

Klicka på Casta Casta på det som du tittar på. Till exempel kan du läsa mer om hur man castar från YouTube.