Cast en Chrome-fane til dit fjernsyn

Du kan bruge en Chromecast-enhed til at se en Chrome-fane eller indholdet på din skærm på dit fjernsyn.

Det meste webindhold kan castes til dit fjernsyn. Nogle plugins fungerer dog ikke, f.eks. Silverlight, QuickTime og VLC.

Du skal have følgende for at caste din enheds skærm på dit fjernsyn:

Cast hele skærmen på din Android-enhed

1. Sørg for, at din mobiltelefon eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast-enhed.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på den enhed, du vil caste skærmen til.
  4. Tryk på Cast min skærm og derefter Cast skærm.

Cast videoer og medier

Klik på Cast Cast på den video eller det medie, du afspiller. Du kan f.eks. se, hvordan du caster fra YouTube.