Cast en Chrome-fane til dit fjernsyn

Du kan bruge en Chromecast-enhed til at se en Chrome-fane eller indholdet på din skærm på dit fjernsyn.

Det meste webindhold kan castes til dit fjernsyn. Nogle plugins fungerer dog ikke, f.eks. Silverlight, QuickTime og VLC.

Du skal have følgende for at caste Chrome til dit fjernsyn:

Cast en fane fra Chrome

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på MEre Mere og derefter Cast.
  3. Vælg den Chromecast-enhed, hvor indholdet skal vises.
    • Hvis du allerede bruger Chromecast, erstatter dit indhold det, der vises på dit fjernsyn.
  4. Når du er færdig, skal du til højre for adresselinjen klikke på Cast Active cast extension og derefter Stop cast.

Du kan se følgende i Chrome

• Når din fane vises på et fjernsyn, vises ikonet Skærm.
  • Til højre for adresselinjen kan du se den blå Cast-knap Active cast extension ud for dine udvidelser. Denne blå farve indikerer, at der castes.

Tilføj Cast-knappen for at bruge en genvej i Chrome.

Cast videoer og medier

1. Klik på Cast Cast på den video eller det medie, du afspiller.
  2. Den video eller de billeder, du har afspillet, vises fortsat på din computer og dit fjernsyn, men lyden afspilles kun på dit fjernsyn. Lyde fra andre faner og apps afspilles stadig på din computer.

Cast din computerskærm

Du kan få vist hele din computerskærm ved hjælp af Chrome på Mac og i Windows og Chrome OS.

Bemærk! Du skal bruge en Windows-computer for at afspille lyden på dit fjernsyn.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på MEre Mere og derefter Cast.
  3. Klik på Kilder Pil ned.
  4. Klik på Cast skrivebord.
  5. Vælg den Chromecast-enhed, hvor du vil se indholdet.

Cast musik og videoer fra din computer

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Cast.
  3. Klik på Kilder Pil ned.
  4. Klik på Cast fil.
  5. Vælg en fil.
  6. Vælg den Chromecast-enhed, hvor filen skal afspilles.