Cast en Chrome-fane til dit fjernsyn

Du kan bruge en Chromecast-enhed til at se en Chrome-fane eller indholdet på din skærm på dit fjernsyn.

Det meste webindhold kan castes til dit fjernsyn. Nogle plugins fungerer dog ikke, f.eks. Silverlight, QuickTime og VLC.

Du skal have følgende for at caste Chrome til dit fjernsyn:

Cast en fane fra Chrome

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Cast.
  3. Vælg din Chromecast-enhed der, hvor indholdet skal vises.
    • Hvis du allerede bruger Chromecast, erstatter dit indhold det, der vises på dit fjernsyn.
  4. Når du er færdig, skal du til højre for adresselinjen klikke på Cast Cast og så Stop.

Du får vist følgende i Chrome

• Når din fane vises på et fjernsyn, vises Skærm Skærm.
  • Aktiv casting Active cast extension vises ud for din udvidelse til højre for adresselinjen.

Tilføj Cast-knappen for at bruge en genvej i Chrome.

Cast videoer og medier

1. Klik på Cast Cast på den video eller det medie, der afspilles på din enhed.
  2. Videoen eller billederne vises nu på din computer og dit fjernsyn, men lyden afspilles kun på dit fjernsyn. Lyde fra andre faner og apps afspilles stadig på din computer.

Cast din computerskærm

Du kan se hele din computerskærm ved hjælp af Chrome på Mac- og Windows-computere samt Chromebooks.

Bemærk! Du skal bruge en Windows-computer for at høre lyd på dit fjernsyn.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Cast.
  3. Klik på pilen Pil ned ud for "Cast til" øverst.
  4. Klik på Cast skrivebord.
  5. Vælg din Chromecast-enhed der, hvor indholdet skal vises.

Cast musik og videoer fra din computer

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Cast.
  3. Klik på pilen Pil ned ud for "Cast til" øverst.
  4. Klik på Cast fil under "Stream en video eller lydfil".
  5. Vælg en fil.
  6. Vælg din Chromecast-enhed der, hvor filen skal afspilles.