Google Cast-udvidelsen

Hvis du vil caste en fane fra Chrome, skal Google Cast-udvidelsen være installeret i din Chrome-browser. Lad os komme i gang.

Installer Google Cast-udvidelsen i din Chrome-browser
  1. Kontrollér, at du bruger den nyeste version af Chrome, ved at gå til Indstillinger > Om Google Chrome, og opdater om nødvendigt din Chrome-browser til den nyeste version. Hvis du har problemer, kan du følge vejledningen i, hvordan du opdaterer Chrome.
  2. Download Google Cast-udvidelsen.
  3. Når denne er installeret øverst til højre i din Chrome-browser, burde du kunne se Cast-knappen Inactive cast extension .
  4. Begynd at caste en fane.

5. Bemærk! Du behøver ikke at installere Google Chromecast-appen igen, hvis din enhed allerede er konfigureret. Det eneste, du skal gøre, er at downloade Cast-udvidelsen til Google Chrome.
Har du problemer? Prøv disse fejlfindingstrin
Cast-udvidelsen kan ikke downloades eller indeholder fejl
Hvis ét af trinene på listen nedenfor ikke virker, kan du prøve det næste:
  1. Prøv at nulstille browserindstillingerne i Chrome.
  2. Log ud, og log derefter ind igen på både Chrome Webshop og Chrome-browseren.
  3. Genstart computeren og routeren.
  4. Afinstaller og geninstaller Chrome-browseren.
Cast-udvidelsesikonet vises ikke i browseren

Der er tre mulige årsager til, at Cast-ikonet i din Chrome-browser måske lader til at være forsvundet, efter du har installeret udvidelsen:

1. Cast-udvidelsen er gået ned. Hvis Cast-udvidelsen går ned, forsvinder Cast-ikonet, indtil udvidelsen genstartes. Der vises normalt en lille underretning, hvis dette sker, og du kan genstarte udvidelsen ved at klikke på den.<
  2. Cast-ikonet er i overløbsområdet. Hvis du har flere udvidelser i din browser, vises Cast-ikonet muligvis i overløbsområdet. Du kan udvide ikonområdet med udvidelserne ved at trække i venstre kant eller udvide browservinduet.
  3. Cast-udvidelsen forsvandt efter nulstilling af Chrome-indstillingerne. Du er måske blevet bedt om at gendanne standardindstillingerne i Chrome-browseren. Hvis du klikker på "Nulstil", forsvinder Cast-udvidelsesikonet. Du kan genaktivere Cast-udvidelsen ved at gå hertil og klikke på Tilføj Cast-udvidelse.
  4. Hvis årsagerne ovenfor ikke forklarer dit problem, kan du prøve følgende fejlfindingstrin:
    • Kontrollér, at computeren er sluttet til det samme Wi-Fi-netværk som Google Cast-enheden
    • Sørg for, at Chrome-browseren er opdateret. Chrome-browseren bør mindst køre Chrome 28.
    • Luk Chrome-browseren helt, og åbn den igen
    • Forsøger du at caste en flash-afspiller i et pop op-vindue? Hvis ja, vises Cast-ikonet muligvis ikke automatisk. Prøv én af følgende løsninger:
      • Højreklik på titellinjen, og vis den i en fane
      • Klip webadressen ud, og indsæt den i adresselinjen i Chrome-browseren
    • Prøv at caste fra en anden enhed (telefon, tablet, computer)
Still need help? Check out the related questions below from our help forum.

Elise er Chromecast-ekspert og forfatter af denne hjælpeside. Giv hende feedback om siden nedenfor.