Google Cast-udvidelsen

Hvis du vil caste fra Chrome, skal du have Google Cast-udvidelsen installeret på din Chrome-browser. Følg vejledningen for at komme i gang.

Installer Google Cast-udvidelsen til din Chrome-browser
  1. Kontrollér, at du bruger den nyeste version af Chrome, ved at gå til Indstillinger > Om Google Chrome, og opdater om nødvendigt din Chrome-browser til den nyeste version. Hvis du har problemer, er her en vejledning til, hvordan du opdaterer Chrome
  2. Download Google Cast-udvidelsen
  3. Når den er installeret, kan du se Cast-knappen øverst til højre i din Chrome-browser.

Bemærk! Du behøver ikke at installere Google Chromecast-appen igen, hvis din enhed allerede er konfigureret. Det eneste, du skal gøre, er at downloade Cast-udvidelsen til Google Chrome.
Still need help? Check out the related questions below from our help forum.

Elise er Chromecast-ekspert og forfatter af denne hjælpeside. Giv hende feedback om siden nedenfor.

Hvor nyttig er denne artikel:

Feedback registreret. Tak.
  • Slet ikke nyttig
  • Ikke særligt nyttig
  • Nogenlunde nyttig
  • Meget nyttig
  • Yderst nyttig