Google Cast-udvidelsen

Hvis du vil caste en fane fra Chrome, anbefaler vi, at du tilføjer Google Cast-udvidelsen i din Chrome-browser. Lad os komme i gang.

Installer Google Cast-udvidelsen til din Chrome-browser

1. Kontrollér, at du bruger den nyeste version af Chrome, ved at gå til Indstillinger > Om Google Chrome, og opdater om nødvendigt din Chrome-browser til den nyeste version. Hvis du har problemer, kan du følge vejledningen i, hvordan du opdaterer Chrome.
  2. Download Google Cast-udvidelsen.
  3. Når denne er installeret, bør du kunne se Cast-knappen Inactive cast extension øverst til højre i din Chrome-browser.
  4. Begynd at caste en fane.
  5. Bemærk!  Det er ikke påkrævet at installere Google Cast-udvidelsen for at caste indhold fra Chrome.  Udvidelsen giver hurtig adgang til Cast-funktionen via en udvidelse. Selvom du ikke installerer Cast-udvidelsen, kan du caste:
    1. Fra et Cast-kompatibelt website: På websites såsom youtube.com og netflix.com kan du klikke på Cast-ikonet Inactive cast extension i videoafspilleren.
    2. Fra menuen Indstillinger i Chrome: Gå til menuen Indstillinger More menu icon i Chrome øverst til højre i din browser, og klik på "Cast...".
    3. Fra websiden: Højreklik på websiden > klik på Cast.
    4. Fra Google Cast-udvidelsen: Hvis du har installeret Google Cast-udvidelsen, kan du klikke på Cast-knappen på værktøjslinjen (øverst til højre) i din Chrome-browser.

Har du problemer? Prøv disse fejlfindingstrin

Cast-udvidelsen kan ikke downloades eller indeholder fejl
Hvis ét af trinene på listen nedenfor ikke virker, kan du prøve det næste:
  1. Prøv at nulstille browserindstillingerne i Chrome.
  2. Log ud, og log derefter ind igen på både Chrome Webshop og Chrome-browseren.
  3. Genstart computeren og routeren.
  4. Afinstaller og geninstaller Chrome-browseren.
Cast-udvidelsesikonet vises ikke i browseren

Der er tre mulige årsager til, at Cast-ikonet i din Chrome-browser måske lader til at være forsvundet, efter du har installeret udvidelsen:

1. Cast-ikonet er i overløbsområdet.  Hvis du har flere udvidelser i din browser, vises Cast-ikonet muligvis i overløbsområdet. Udvid området med ikoner for udvidelser ved at klikke på menuen Indstillinger More menu iconøverst til højre i Chrome-browseren.
  2. Cast-udvidelsen forsvandt efter nulstilling af Chrome-indstillingerne. Du er måske blevet bedt om at gendanne standardindstillingerne i Chrome-browseren. Cast-udvidelsen forsvinder, hvis du klikker på Nulstil. Du kan genaktivere Cast-udvidelsen ved at gå til siden Konfiguration af Chromecast og klikke på Tilføj Cast-udvidelse.
  3. Cast-ikonet blev fjernet.  Du kan genaktivere Cast-udvidelsen ved at gå til siden Konfiguration af Chromecast og klikke på Tilføj Cast-udvidelse.
  4. Hvis årsagerne ovenfor ikke forklarer dit problem, kan du prøve følgende fejlfindingstrin:
    • Sørg for, at Chrome-browseren er opdateret. Chrome-browseren skal køre Chrome 50 eller nyere.
    • Luk Chrome-browseren helt, og åbn den igen.
    • Prøv at caste via en anden enhed (telefon, tablet, computer).
Har du stadig brug for hjælp? Nedenfor kan du se relaterede spørgsmål fra vores hjælpeforum. Bemærk! Hjælp findes i øjeblikket kun på engelsk.

Elise er Chromecast-ekspert og forfatter af denne hjælpeside. Giv hende feedback om siden nedenfor.