Cast-udvidelse til Google Chrome

Installer Google Cast-udvidelsen i din Chrome-browser:

• Sørg for, at du bruger den nyeste version af Chrome ved at gå til Indstillinger > Om Google Chrome og opdatere din Chrome-browser til den nyeste version, hvis det er nødvendigt. Du kan også få flere oplysninger her.
  • Download Google Cast-udvidelsen her.
  • Når den er installeret, kan du se Cast-knappen øverst til højre i din Chrome-browser.
  • Bemærk! Du behøver ikke at installere Google Chromecast-appen igen, hvis din enhed allerede er konfigureret. Det eneste, du skal gøre, er at downloade Cast-udvidelsen til Google Chrome.

Hvis du oplever problemer, kan du prøve vores fejlfindingstips til Chromecast her.