Bruk Chromebooken hjemme

Få mest mulig ut av Chromebooken hjemme. Hvis du ikke har en ekstern skjerm, kan du forstørre skjermen, caste faner til TV-en og organisere vinduene i separate virtuelle skrivebord. Her er noen ressurser som kan hjelpe deg i gang:

Lær deg det mest grunnleggende

1. Bytt til Chromebook: Finn apper, konfigurer skriveren og tilpass innstillingene.
  2. Bruk hurtigtaster: Lær deg populære snarveier, slik at du kan gjøre ferdig oppgaver raskere.
  3. Legg til andre på Chromebooken din: Del Chromebooken din med andre i husstanden.
  4. Ta video eller bilde: Opprett, finn og rediger bilder eller videoer.
  5. Finn apper som er laget for Chromebook: Sjekk anbefalte Chromebook-apper du kan bruke til vanlige oppgaver.
  6. Tilpass tilgjengelighetsfunksjoner: Finn og slå på tilgjengelighetsfunksjoner, for eksempel skjermlesere, luper og høykontrastmodus.

Bli mer produktiv

1. Konfigurer virtuelle skrivebord: Gjør flere ting samtidig, og organiser vinduer med flere skrivebord.
  2. Åpne, lagre eller slett filer: Åpne og lagre filer, for eksempel dokumenter, PDF-filer, bilder og medier.
  3. Videochat og telefonanrop: Ha videochat med flere andre, eller ring via Duo.
  4. Slå på Nattlys: Endre fargen på skjermen for å belaste øynene mindre.
  5. Tegn med Canvas: Lag og del designene dine.

Sørg for at du er tilkoblet

1. Koble til en skjerm: Koble Chromebooken din til en skjerm eller TV med DisplayPort eller HDMI-, DVI- eller VGA-port.
  2. Cast til TV-en: Se videoer, bilder og nettsteder på TV-en med Chromecast.
  3. Koble til Bluetooth-enheter: Koble til tilbehør, for eksempel tastatur, mus, høyttalere, hodetelefoner og hodetelefoner med mikrofon.
  4. Koble til Wi-Fi: Koble til internett via et Wi-Fi-nettverk.
  5. Konfigurer virtuelle private nettverk (VPN): Koble til et privat nettverk, for eksempel nettverket på jobben eller skolen din, med en VPN-tilkobling.