Utilitzar Chromebook a casa

Podeu treure el màxim partit del vostre Chromebook a casa. Si no teniu cap monitor extern, podeu ampliar la pantalla, emetre les pestanyes al televisor i organitzar les finestres en escriptoris virtuals independents. A continuació trobareu alguns recursos que us poden ajudar a començar:

Aprendre els conceptes bàsics

1. Canviar a un Chromebook: cerqueu aplicacions, configureu la impressora i personalitzeu la configuració.
  2. Utilitzar les tecles de drecera: apreneu dreceres populars per completar les tasques més ràpidament.
  3. Afegir una persona a Chromebook: compartiu Chromebook amb altres membres de la vostra llar.
  4. Fer vídeos o fotos: creeu, cerqueu i editeu fotos o vídeos.
  5. Cercar aplicacions per a Chromebook: consulteu les aplicacions recomanades per a Chromebook per fer tasques habituals.
  6. Personalitzar les funcions d'accessibilitat: cerqueu i activeu funcions d'accessibilitat, com ara lectors de pantalla, lupes i el mode d'alt contrast.

Millorar la productivitat

1. Configurar escriptoris virtuals: feu diverses tasques simultàniament i organitzeu les finestres amb diversos escriptoris.
  2. Obrir, desar o suprimir un fitxer: obriu i deseu fitxers, com ara documents, PDF, imatges i contingut multimèdia.
  3. Fer xats de vídeo i trucades telefòniques: feu un xat de vídeo amb diverses persones o trucades telefòniques amb Duo.
  4. Activar la funció Llum nocturna: canvieu el color de la pantalla per mitigar la vista cansada.
  5. Dibuixar amb Canvas: creeu i compartiu dissenys.

Comprovar que hi ha connexió

1. Connectar-se a un monitor: connecteu Chromebook a un monitor o un televisor que disposi de port HDMI, DisplayPort, DVI o VGA.
  2. Emetre contingut al televisor: mireu vídeos, fotos i llocs web al televisor amb Chromecast.
  3. Connectar-se a dispositius Bluetooth: connecteu-vos a accessoris, com ara teclats, ratolins, altaveus, auriculars i auriculars amb micro (només àudio).
  4. Connectar-se a una Wi-Fi: utilitzeu una xarxa Wi-Fi per connectar-vos a Internet.
  5. Configurar xarxes privades virtuals (VPN): connecteu-vos a una xarxa privada, com ara la xarxa de la feina o del centre educatiu, amb una connexió VPN.