Brug din Chromebook som en tablet

Chromebook-tablets har samme operativsystem som en Chromebook-computer. De fleste tablets har samme de funktioner som computerne.

Skift fra computer- til tablettilstand

Nogle Chromebooks kan bruges som både computer og tablet. Hvis du har en af disse modeller, åbnes skærmtastaturet automatisk, når du vender skærmen ved hjælp af hængslet.

Tip! Hvis du slutter en mus til din Chromebook, skifter den tilbage til computertilstand.

Brug tabletgenveje

Du kan bruge tabletknapper til at udføre nogle opgaver hurtigere.

• Tag et screenshot: Tryk på afbryderknappen og knappen Lydstyrke ned samtidig.
  • Tag et billede med lydstyrkeknapperne: Når din Chromebook er i tablettilstand, kan du trykke på lydstyrkeknapperne for at tage et billede.
  • Sluk tablet, eller log ud: Hold afbryderknappen nede, indtil du ser en menu, hvor du kan vælge Sluk og Log ud.
  • Sluk skærmen: Tryk hurtigt på afbryderknappen, og slip.
  • Brug skærmtastaturet: Tryk på et tekstfelt for at se skærmtastaturet. Sådan skjuler du tastaturet:
    • Tryk et sted uden for tastaturet.
    • Tryk på Skjul tastatur  nederst til højre på skærmen.

Juster indstillingerne på din tablet

• Tilpas skærmens lysstyrke:
    • Vælg klokkeslættet nederst til højre. Du justerer lysstyrken ved at trække skyderen til venstre eller højre.
  • Slå "Nattelys" til eller fra:
    1. Vælg klokkeslættet nederst til højre.
    2. Vælg Indstillinger  og derefter Enhed og derefter Skærme.
    3. Slå Nattelys til eller fra.

Håndskrift

1. Tryk på et tekstfelt for at se skærmtastaturet.
  2. Tryk på Håndskrift .
  3. Skriv tekst med fingeren eller en styluspen til touchskærm i det felt, der vises.

Se, hvordan du bruger din tablet