Afegir una persona a un Chromebook

Podeu permetre que altres persones iniciïn la sessió al vostre Chromebook amb els seus Comptes de Google. Aquesta és una bona opció si altres persones l'han d'utilitzar habitualment, com ara algun membre de la família. Seguiu aquests passos:

1. Si teniu la sessió iniciada a Chromebook, tanqueu-la.
  2. A la part inferior, feu clic a Afegeix una persona.
  3. A la pantalla "Tria la configuració", seleccioneu una de les tres opcions:
    • Per a ús personal
    • Per a un nen o nena
    • Per a la feina o un centre educatiu
  4. Feu clic a Següent.
  5. Seguiu els passos que es mostren.

Consell: si el vostre amic no té cap compte, pot crear un Compte de Google.

Quina informació veuran els usuaris

Quan un usuari iniciï la sessió al vostre Chromebook, veurà totes les seves dades sincronitzades a Chrome, com ara aplicacions, fons de pantalla i adreces d'interès. També podrà utilitzar tots els serveis web de Google (com ara Gmail i Google Drive) utilitzant el seu propi compte i no el vostre. Tota la seva informació i tots els seus fitxers es mantindran separats dels vostres.

Solucionar problemes en afegir comptes

Veieu el missatge d'error "No tens permís per iniciar la sessió"
El propietari de Chromebook ha de concedir permís perquè s'afegeixin altres comptes al dispositiu. Obteniu informació sobre com podeu controlar qui fa servir un dispositiu Chromebook.
No podeu iniciar la sessió
Si utilitzeu el Chromebook a la feina o en un centre educatiu, és possible que només hi pugueu iniciar la sessió amb el compte de la feina i no amb altres comptes (com ara el vostre compte personal de Gmail). Per obtenir més ajuda, contacteu amb l'administrador.
Consell: quan inicieu la sessió, introduïu l'adreça electrònica completa, també el domini.
Si no sou a la feina ni en un centre educatiu, proveu aquests passos:
El vostre compte s'ha suprimit del Chromebook
Pot ser que el vostre Chromebook hagi suprimit automàticament el compte per alliberar espai de la unitat de disc dur. Podeu tornar a afegir-lo, però també caldrà que allibereu espai al Chromebook.
A la pantalla d'inici de sessió es poden mostrar fins a 19 comptes.

Articles relacionats