Konfigurer din Chromebook

Du skal bruge følgende for at konfigurere din Chromebook eller Chromebox:

• Brugernavnet og adgangskoden til din Google-konto
  • Adgang til et netværk

Trin 1: Tænd din Chromebook

1. Hvis batteriet er afmonteret, skal du sætte det i.
  2. Tryk på afbryderknappen.

Trin 2: Følg vejledningen på skærmen

1. Vælg sprog, tastaturindstillinger og hjælpefunktioner (valgfrit).
  2. Vælg dit netværk.
  3. Acceptér servicevilkårene.

Trin 3: Log ind med din Google-konto

Angiv mailadressen eller telefonnummeret og adgangskoden til din Google-konto.

• Denne konto angives som ejerkontoen.
  • Hvis du allerede har aktiveret totrinsbekræftelse, vil du modtage en kode til din valgte enhed.
  • Hvis du ikke har en Google-konto, du kan tilføje, skal du oprette en konto. På nogle Chromebooks kan du klikke på Flere valgmuligheder og derefter Opret ny konto
  • Hvis du vil bruge din Chromebook uden en konto, skal du klikke på Anvend som gæst.

Hvis du har problemer med at logge ind med din Google-konto, kan du bruge fejlfinding af login.

Trin 4: Vælg dit profilbillede

Når du har valgt et profilbillede, bliver du logget ind. Dine bogmærker, udvidelser og apps vises automatisk.

Konfigurer din Chromebox

Du skal også bruge:

• En ekstern skærm
  • USB/Bluetooth-tastatur og -mus

Tænd din Chromebox

1. Slut din Chromebox til en strømkilde.
  2. Tilslut din mus og dit tastatur.
  3. Tilslut en ekstern skærm.
  4. Tryk på afbryderknappen.

Hvis der ikke vises noget på skærmen, skal du trykke på Ctrl+Fuld skærm (F4) for at gennemse skærmindstillingerne.

Når du tænder din Chromebox, skal du følge vejledningen på skærmen for at fuldføre konfigurationen.