Importér eller eksportér bogmærker

Du kan importere bogmærker eller foretrukne fra en anden browser til Google Chrome. Du kan også bruge dine Chrome-bogmærker andre steder ved at eksportere dem som en HTML-fil.

Importér bogmærker

Du kan importere bogmærker fra flere kilder.

Fra Firefox, Internet Explorer eller Safari

Sådan importerer du dine bogmærker:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på menuen Menu øverst til højre.
  3. Vælg Bogmærker og dernæst Importér bogmærker og indstillinger.
  4. Vælg det program, der indeholder de bogmærker, du vil importere.
  5. Klik på Importér.
  6. Klik på Udfør.

Hvis du ikke har oprettet nogen bogmærker i Chrome, vises bogmærkerne på bogmærkelinjen.

Hvis du allerede har bogmærker i Chrome, vises bogmærkerne i en ny mappe med navnet "Importeret fra…"

Fra alle andre browsere

Eksportér bogmærker fra browseren som en HTML-fil:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på menuen Menu øverst til højre.
  3. Vælg Importér bogmærker og indstillinger.
  4. Vælg Tilføjer HTML-fil som bogmærke i rullemenuen "Fra".
  5. Vælg Vælg fil.
  6. Upload den gemte HTML-fil.
  7. Klik på Udfør.

Hvis du ikke har oprettet nogen bogmærker i Chrome, vises bogmærkerne på bogmærkelinjen.

Hvis du allerede har bogmærker i Chrome, vises bogmærkerne i en ny mappe med navnet "Importeret fra…"

Fra Google Toolbar
  1. Åbn Chrome.
  2. Gå til Bogmærker.
  3. Log ind med den samme Google-konto, som du bruger ved login i Google Toolbar.
  4. Klik på Eksportér bogmærker ude til venstre. Dine bogmærker downloades til din computer som en HTML-fil.
  5. Klik på menuen Menu øverst til højre.
  6. Vælg Importér bogmærker og indstillinger.
  7. Vælg Tilføjer HTML-fil som bogmærke i rullemenuen "Fra".
  8. Vælg Vælg fil.
  9. Upload den gemte HTML-fil.
  10. Klik på Udfør.
Fra andre enheder, hvor du bruger Chrome

Hvis dine bogmærker er gemt i Chrome på en anden enhed, er det nemmest at overføre dem til den enhed, du bruger, ved at logge ind på Chrome på begge enheder. Derefter kan du synkronisere bogmærkerne med din Google-konto.

Eksportér bogmærker fra Chrome

1. Åbn Chrome.
  2. Klik på menuen Menu øverst til højre.
  3. Vælg Bogmærker og dernæst Bogmærkeadministrator.
  4. Klik på menuen "Organiser" i administratoren.
  5. Vælg Eksportér bogmærker.

Chrome eksporterer dine bogmærker som en HTML-fil, som du derefter kan importere til en anden browser.