Importér bogmærker og indstillinger

Du kan skifte browser uden at miste dine indstillinger og bogmærkerne til dine yndlingswebsites. Alt efter hvilken browser du brugte, kan dine indstillinger indeholde følgende oplysninger:

• Browserhistorik
  • Standardstartside
  • Bogmærker
  • Standardsøgemaskiner
  • Gemte adgangskoder

Føj bogmærker til Chrome

Sådan importerer du bogmærker fra de fleste browsere, f.eks. Firefox, Internet Explorer og Safari:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere.
  3. Vælg Bogmærker og så Importér bogmærker og indstillinger.
  4. Vælg programmet med de bogmærker, du vil importere.
  5. Klik på Importér.
  6. Klik på Udfør.

På en Chromebook

1. Åbn Chrome.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere.
  3. Vælg Bogmærker og så Bogmærkeadministrator.
  4. Klik på Organiser øverst til venstre.
  5. Vælg Importér bogmærker fra HTML-fil i rullemenuen.
  6. Upload den gemte HTML-fil.

Fra alle andre browsere

1. Eksportér dine bogmærker fra browseren som en HTML-fil.
  2. Åbn Chrome.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere.
  4. Vælg Bogmærker og så Importér bogmærker og indstillinger.
  5. Vælg Tilføjer HTML-fil som bogmærke i rullemenuen.
  6. Vælg muligheden Vælg fil.

Hvis du ikke har oprettet nogen bogmærker i Chrome, vises bogmærkerne på bogmærkelinjen.

Hvis du allerede har bogmærker i Chrome, er bogmærkerne i en ny mappe med navnet "Importeret".

Åbn dine bogmærker

1. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Bogmærker.
  2. Hvis du allerede havde bogmærker i Chrome, skal du kigge efter en ny mappe med navnet "Andre bogmærker".

Få flere oplysninger om at gemme, se og redigere bogmærker.

Få bogmærker på alle dine enheder

Aktivér synkronisering i Chrome med den samme Google-konto på alle dine enheder. Dine bogmærker synkroniseres som standard på dem alle.

Få flere oplysninger om, hvordan du får dine bogmærker på alle dine enheder.

Sådan importeres bogmærker

Hvis du ikke har bogmærker i Chrome i forvejen, vises de importerede bogmærker på bogmærkelinjen.

Hvis du allerede har bogmærker i Chrome, føjes de importerede bogmærker til mappen "Andre bogmærker" for enden af bogmærkelinjen.

Få flere oplysninger om at bruge bogmærkelinjen.

Flyt bogmærker til en anden browser

Hvis du beslutter dig for at bruge en anden browser, kan du tage alle dine bogmærker fra Chrome med dig.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere.
  3. Vælg Bogmærker og så Bogmærkeadministrator.
  4. Øverst på siden skal du klikke på Mere Mere og så Eksportér bogmærker.

Chrome eksporterer dine bogmærker som en HTML-fil. Brug denne fil til at importere dine bogmærker til en anden browser.