Importér eller eksportér bogmærker

Du kan skifte browser uden at miste alle bogmærkerne til dine yndlingswebites.

Føj bogmærker til Chrome

Sådan importerer du bogmærker fra de fleste browsere, f.eks. Firefox, Internet Explorer og Safari:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Vælg Bogmærker og dernæst Importér bogmærker og indstillinger.
  4. Vælg det program, der indeholder de bogmærker, du vil importere.
  5. Klik på Importér.
  6. Klik på Udfør.
Fra Google Toolbar i Internet Explorer
  1. Åbn Chrome.
  2. Gå til google.com/bookmarks.
  3. Log ind med den samme Google-konto, som du brugte med Google Toolbar.
  4. Klik på Eksportér bogmærker ude til venstre. Dine bogmærker downloades til din computer som en HTML-fil.
  5. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  6. Vælg Bogmærker og dernæst Importér bogmærker og indstillinger.
  7. Vælg Tilføjer HTML-fil som bogmærke i rullemenuen.
  8. Vælg muligheden Vælg fil.
  9. Upload den gemte HTML-fil.
  10. Klik på Udfør.

Fra alle andre browsere

1. Eksportér dine bogmærker fra browseren som en HTML-fil.
  2. Åbn Chrome.
  3. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  4. Vælg Bogmærker og dernæst Importér bogmærker og indstillinger.
  5. Vælg Tilføjer HTML-fil som bogmærke i rullemenuen.
  6. Vælg muligheden Vælg fil.
  7. Upload den gemte HTML-fil.
  8. Klik på Udført.

Hvis du ikke har oprettet nogen bogmærker i Chrome, vises bogmærkerne på bogmærkelinjen.

Hvis du allerede har bogmærker i Chrome, vises bogmærkerne i en ny mappe med navnet "Importeret fra…"

På en Chromebook

1. Åbn Chrome.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Vælg Bogmærker og dernæst Bogmærkeadministrator.
  4. Klik på Organiser øverst til venstre.
  5. Vælg Importér bogmærker fra HTML-fil i rullemenuen.
  6. Upload den gemte HTML-fil.

Sådan åbner du dine bogmærker:

1. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Bogmærker.
  2. Hvis du allerede har bogmærker i Chrome, skal du kigge efter en ny mappe med navnet "Importeret fra…"

Få flere oplysninger om at gemme, se og redigere bogmærker.

Få bogmærker på alle dine enheder

Log ind på Chrome med den samme Google-konto på alle dine enheder. Dine bogmærker synkroniseres som standard på dem alle.

Få flere oplysninger om, hvordan du får dine bogmærker på alle dine enheder.

Flyt bogmærker til en anden browser

Hvis du beslutter dig for at bruge en anden browser, kan du tage alle dine bogmærker med dig.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Vælg Bogmærker og dernæst Bogmærkeadministrator.
  4. Øverst skal du klikke på Organiser og dernæst Eksportér bogmærker til HTML-fil.

Chrome eksporterer dine bogmærker som en HTML-fil. Brug denne fil til at importere dine bogmærker til en anden browser.