Importér bogmærker og indstillinger

Du kan skifte browser uden at miste dine indstillinger og alle bogmærkerne til dine yndlingswebites. Alt efter hvilken browser du brugte, kan dine indstillinger indeholde følgende oplysninger:

• browserhistorik
  • standardstartside
  • bogmærker
  • standardsøgemaskiner
  • gemte adgangskoder

Føj bogmærker til Chrome

Sådan importerer du bogmærker fra de fleste browsere, f.eks. Firefox, Internet Explorer og Safari:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Vælg Bogmærker og dernæst Importér bogmærker og indstillinger.
  4. Vælg det program, der indeholder de bogmærker, du vil importere.
  5. Klik på Importér.
  6. Klik på Udfør.
Fra Google Toolbar i Internet Explorer
  1. Åbn Chrome.
  2. Gå til google.com/bookmarks.
  3. Log ind med den samme Google-konto, som du brugte med Google Toolbar.
  4. Klik på Eksportér bogmærker ude til venstre. Dine bogmærker downloades til din computer som en HTML-fil.
  5. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  6. Vælg Bogmærker og dernæst Importér bogmærker og indstillinger.
  7. Vælg Tilføjer HTML-fil som bogmærke i rullemenuen.
  8. Vælg muligheden Vælg fil.

Fra alle andre browsere

1. Eksportér dine bogmærker fra browseren som en HTML-fil.
  2. Åbn Chrome.
  3. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  4. Vælg Bogmærker og dernæst Importér bogmærker og indstillinger.
  5. Vælg Tilføjer HTML-fil som bogmærke i rullemenuen.
  6. Vælg muligheden Vælg fil.

Hvis du ikke har oprettet nogen bogmærker i Chrome, vises bogmærkerne på bogmærkelinjen.

Hvis du allerede har bogmærker i Chrome, er bogmærkerne i en ny mappe med navnet "Importeret".

På en Chromebook

1. Åbn Chrome.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Vælg Bogmærker og dernæst Bogmærkeadministrator.
  4. Klik på Organiser øverst til venstre.
  5. Vælg Importér bogmærker fra HTML-fil i rullemenuen.
  6. Upload den gemte HTML-fil.

Åbn dine bogmærker

1. Øverst til højre skal du klikke på Mere  Mere og dernæst Bogmærker.
  2. Hvis du allerede havde bogmærker i Chrome, skal du kigge efter en ny mappe med navnet "Importeret".

Få flere oplysninger om at gemme, se og redigere bogmærker.

Få bogmærker på alle dine enheder

Log ind på Chrome med den samme Google-konto på alle dine enheder. Dine bogmærker synkroniseres som standard på dem alle.

Få flere oplysninger om, hvordan du får dine bogmærker på alle dine enheder.

Sådan importeres bogmærker

Hvis du ikke havde nogen bogmærker i Chrome, vises de importerede bogmærker i bogmærkelinjen.

Hvis du havde bogmærker i Chrome i forvejen, føjes de importerede bogmærker til mappen "Andre bogmærker" for enden af bogmærkelinjen.

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger bogmærkelinjen.

Flyt bogmærker til en anden browser

Hvis du beslutter dig for at bruge en anden browser, kan du tage alle dine bogmærker fra Chrome med dig.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Vælg Bogmærker og dernæst Bogmærkeadministrator.
  4. Øverst skal du klikke på Mere Mere og dernæst Eksportér bogmærker.

Chrome eksporterer dine bogmærker som en HTML-fil. Brug denne fil til at importere dine bogmærker til en anden browser.