Importér eller eksportér bogmærker

Hvis bogmærker eller foretrukne er gemt væk i en anden browser, kan du nemt importere dem til Google Chrome. På samme måde kan du altid få dine bogmærker ud af Chrome ved at eksportere dem som en HTML-fil.

Importér bogmærker fra Firefox eller Internet Explorer

1. Klik på Chrome-menuen Chrome menu.
  2. Vælg Bogmærker.
  3. Vælg Importér bogmærker og indstillinger.
  4. Vælg det program, der indeholder de bogmærker, som du gerne vil importere.
  5. Klik på Importér.

Hvis du endnu ikke har oprettet nogen bogmærker i Chrome, vil de bogmærker, du importerer, blive vist direkte på bogmærkelinjen, der normalt er placeret under adresselinjen. Hvis du allerede har bogmærker i Chrome, vil de bogmærker, du importerer, vises i en ny mappe kaldet "Importeret fra Firefox" eller "Importeret fra IE", der er placeret for enden af bogmærkelinjen. Du kan også finde dine bogmærker ved at klikke på Chrome-menuen og vælge Bogmærker.

Bruger du en Chrome-enhed? Denne mulighed er ikke tilgængelig. Du skal i stedet eksportere dine bogmærker som en HTML-fil og importere dem via bogmærkeadministratoren. Se næste afsnit for at få flere oplysninger om alle trin.

Importér bogmærker fra alle andre browsere

1. Eksportér bogmærker fra browseren som en HTML-fil.
  2. Klik på Chrome-menuen Chrome menu på browserens værktøjslinje i Google Chrome.
  3. Vælg Bogmærker.
  4. Vælg Bogmærkeadministrator.
  5. Klik på menuen Organiser i Bogmærkeadministrator.
  6. Vælg Importér bogmærker fra HTML-fil.
  7. Åbn din gemte HTML-fil.

Hvis du endnu ikke har oprettet nogen bogmærker i Chrome, vil de bogmærker, du importerer, blive vist direkte på bogmærkelinjen, der normalt er placeret under adresselinjen. Hvis du allerede har bogmærker i Chrome, vil de bogmærker, du importerer, vises i en ny mappe for enden af bogmærkelinjen. Du kan også finde dine bogmærker ved at klikke på Chrome-menuen og vælge Bogmærker.

Importér bogmærker fra Google Toolbar

1. Gå til https://www.google.com/bookmarks.
  2. Log ind med den samme Google-konto, som du bruger ved login i Google Toolbar.
  3. Find og klik på "Eksportér bogmærker" på startsiden. Dine bogmærker downloades til computeren som en HTML-fil.
  4. Klik på Chrome-menuen Chrome menu.
  5. Vælg Bogmærker.
  6. Vælg Bogmærkeadministrator.
  7. Klik på menuen Organiser i Bogmærkeadministrator.
  8. Vælg Importér bogmærker fra HTML-fil.
  9. Åbn din gemte HTML-fil.

Importér bogmærker fra andre enheder, hvor du bruger Chrome

Hvis dine bogmærker er gemt i Chrome på en anden computer, er den nemmeste måde at få bogmærkerne over på den enhed, du bruger, at logge ind på Chrome på begge computere og synkronisere bogmærkerne til din konto. Få flere oplysninger om, hvordan du logger ind på Chrome og aktiverer synkronisering:

Eksportér bogmærker fra Chrome

1. Klik på Chrome-menuen Chrome menu på browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Bogmærker.
  3. Vælg Bogmærkeadministrator.
  4. Klik på menuen Organiser i administratoren.
  5. Vælg Eksportér bogmærker.

Chrome eksporterer dine bogmærker som en HTML-fil, som du derefter kan importere til en anden browser.