Importér eller eksportér bogmærker

Du kan nemt importere bogmærker eller favoritter fra en anden browser til Google Chrome. På samme måde kan du altid overføre dine bogmærker fra Chrome ved at eksportere dem som en HTML-fil.

Importér bogmærker

Importér bogmærker fra Firefox, Internet Explorer eller Safari

Sådan importerer du eksisterende bogmærker fra Mozilla Firefox, Internet Explorer eller Safari:

1. Klik på Chrome-menuen øverst til højre i browservinduet. Chrome menu.
  2. Vælg Bogmærker > Importér bogmærker og indstillinger.
  3. Vælg det program, der indeholder de bogmærker, som du gerne vil importere.
  4. Klik på Importér.
  5. Klik på Udfør.

Hvor de importerede bogmærker vises:

• Hvis du ikke har oprettet nogen bogmærker i Chrome, importeres bogmærker direkte til bogmærkelinjen, som normalt er fastgjort lige under adresselinjen.
  • Hvis du allerede har bogmærker i Chrome, importeres bogmærker til en ny mappe kaldet "Importeret fra Firefox" (eller Internet Explorer eller Safari). Du kan se dine bogmærker ved at klikke på Chrome-menuen og vælge Bogmærker.

Bruger du en Chromebook? I så fald er denne mulighed er ikke tilgængelig. Du kan i stedet eksportere dine bogmærker som en HTML-fil og importere dem via bogmærkeadministratoren. Se vejledningen i næste afsnit.

Importér bogmærker fra alle andre browsere
  1. Eksportér bogmærker fra browseren som en HTML-fil.
  2. Åbn Chrome.
  3. Klik på Chrome-menuen Chrome menu øverst til højre i browservinduet.
  4. Vælg Importér bogmærker og indstillinger.
  5. Vælg Tilføjer HTML-fil som bogmærke.
  6. Vælg Vælg fil.
  7. Upload den gemte HTML-fil.
  8. Klik på Udfør.

Hvor de importerede bogmærker vises:

• Hvis du ikke har oprettet nogen bogmærker i Chrome, importeres bogmærker direkte til bogmærkelinjen, som normalt er fastgjort lige under adresselinjen.
  • Hvis du har eksisterende bogmærker i Chrome, importeres bogmærker til en ny mappe. Du kan se dem ved at klikke på Chrome-menuen og vælge Bogmærker
Importér bogmærker fra Google Toolbar
  1. Åbn Chrome.
  2. Gå til Bogmærker.
  3. Logind med den samme Google-konto, som du bruger ved login i Google Toolbar.
  4. Klik på "Eksportér bogmærker" i menuen til venstre på startsiden. Dine bogmærker downloades til din computer som en HTML-fil.
  5. Klik på Chrome-menuen Chrome menu øverst til højre i browservinduet.
  6. Vælg Importér bogmærker og indstillinger.
  7. Vælg Tilføjer HTML-fil som bogmærke.
  8. Vælg Vælg fil.
  9. Upload den gemte HTML-fil.
  10. Klik på Udfør.
Importér bogmærker fra andre enheder, hvor du bruger Chrome

Hvis dine bogmærker er gemt i Chrome på en anden enhed, er den nemmeste måde at overføre dem til den enhed, du bruger, at logge ind på Chrome på begge enheder. Derefter kan du synkronisere bogmærkerne med din Google-konto.

Eksportér bogmærker fra Chrome

1. Klik på Chrome-menuen Chrome menu øverst til højre i browservinduet.
  2. Vælg Bogmærker > Bogmærkeadministrator.
  3. Klik på menuen "Organiser" i administratoren.