Brug progressive webapps

Du kan bruge progressive webapps (PWA, Progressive Web Apps) for at få en hurtig internetoplevelse på din computer eller mobilenhed. Du kan installere PWA'en for at få hurtigere adgang og ekstra funktioner.

Installer en PWA

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til et website, du vil installere.
  3. Klik på Installer Tilføj øverst til højre for adresselinjen.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at installere din PWA.

Tip! Nogle apps har genveje til funktioner. Du kan finde en liste over appgenveje på en Windows-computer ved at højreklikke på PWA'en på dockingstationen.

Afinstaller en PWA

Afinstaller på en Windows-, Mac- eller Linux-computer
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til et website, du vil afinstallere.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere efterfulgt af Afinstaller [navnet på websitet].

Tip! Du kan også administrere PWA'er via chrome://apps.

Afinstaller på en Chromebook
  1. Højreklik på PWA-ikonet på din appliste.
  2. Vælg Fjern fra Chrome...
  3. Du kan rydde data ved at vælge Ryd data.
    • Vigtigt! Denne handling rydder også alle data fra det tilsvarende website, så du skal logge ind igen, næste gang du besøger websitet.
  4. Vælg Fjern.

Relaterede ressourcer

Hvis du er udvikler, kan du se, hvordan du bygger og tester en PWA.