Download en fil

Du kan gemme en fil eller et billede på din computer eller enhed ved at downloade filen eller billedet. Filen gemmes på standardplaceringen for downloads.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til det website, du vil downloade en fil fra.
  3. Hold fingeren nede på det, du vil downloade, og tryk derefter på Download link eller Download billede.
    • I forbindelse med visse video- og lydfiler skal du trykke på Download .

Du kan se alle de filer, du har downloadet på din enhed, ved at åbne appen Downloads. Få flere oplysninger om administration af downloadede filer.

Hvis du vil downloade en app, kan du se, hvordan du finder og downloader apps i Google Play.

Sæt en download på pause, eller annuller den
  1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Downloads.
    • Stryg opad på adresselinjen, hvis den er i bunden. Tryk på Downloads .
  3. Ud for den fil, der downloades, skal du trykke på Sæt på PauseSæt på pause eller Annuller Annuller.
Del downloadede filer
  1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Downloads.
    • Stryg opad på adresselinjen, hvis den er i bunden. Tryk på Downloads .
  3. Hvis du vil dele en fil, skal du trykke på Mere Mere og så Del. Hvis du vil dele mere end én fil, skal du holde fingeren nede på de filer, du vil dele, og derefter trykke på Del Del.
Slet downloadede filer
  1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Downloads.
    • Stryg opad på adresselinjen, hvis den er i bunden. Tryk på Downloads .
  3. Hvis du vil slette en fil, skal du trykke på Mere Mere og så Slet.
    • Hvis du vil slette mere end én fil, skal du holde fingeren nede på de filer, du vil slette, og derefter trykke på Slet Slet.
Omdøb downloadede filer
  1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Downloads.
    • Stryg opad på adresselinjen, hvis den er i bunden. Tryk på Downloads .
  3. Du omdøber en fil ved at trykke på Mere Mere og så Omdøb.
  4. Angiv dit nye filnavn.