Download en fil

Du kan gemme en fil eller et billede på din computer eller enhed ved at downloade filen eller billedet. Filen gemmes på standardplaceringen for downloads.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til den webside, du vil downloade en fil fra.
  3. Hold det, du vil downloade, nede, og tryk derefter på Download link eller Download billede.
    • I forbindelse med nogle video- og lydfiler skal du trykke på Download Download.

Hvis du vil se alle de filer, du har downloadet på enheden, kan du åbne appen Downloads. Få flere oplysninger om administration af downloadede filer.

Hvis du vil downloade en app, kan du se, hvordan du finder og downloader apps i Google Play.

Sæt en download på pause, eller annuller den

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Downloads.
    • Stryg opad på adresselinjen, hvis den er i bunden. Tryk på Downloads Download.
  3. Tryk på Sæt på pause Sæt på pause eller Annuller Annuller ud for den fil, der downloades.

Del downloadede filer

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Downloads.
  • Stryg opad på adresselinjen, hvis den er i bunden. Tryk på Downloads Download.
  • 3. Hvis du vil dele en fil, skal du trykke på Mere Mere og så Del. Hvis du vil dele mere end én fil, skal du holde de filer, du vil dele, nede og derefter trykke på Del Del.

Slet downloadede filer

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Downloads.
  • Stryg opad på adresselinjen, hvis den er i bunden. Tryk på Downloads Download.
  1. Hvis du vil slette en fil, skal du trykke på Mere Mere og så Slet.
  • Hvis du vil slette mere end én fil, skal du holde de filer, du vil slette, nede og derefter trykke på Slet Slet.