Chromen valinta oletusselaimeksi

Jos teet Chromesta oletusselaimesi, klikkaamasi linkit avataan automaattisesti Chromessa aina kun mahdollista.

Joissakin maissa sinua saatetaan pyytää valitsemaan oletusselain. Voit vaihtaa oletusselaimesi milloin tahansa.

Chromen lisääminen oletusselaimeksi

Tärkeää: Varmista, että olet ladannut ja asentanut Google Chromen iPhonelle tai iPadille. Lataa Chrome iPhonelle ja iPadille.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Oletusselain.
  4. Valitse Avaa Chromen asetukset ja sitten Oletusselainsovellus
  5. Valitse Chrome oletusselainsovellukseksi.

Vinkkejä:

Muita lähteitä