Gør Chrome til din standardbrowser

Hvis du kan lide den måde, Google Chrome fungerer på, kan du angive den som din standardbrowser. Dermed åbnes de links, du klikker på, automatisk i Google Chrome.

Angiv Chrome som din standardbrowser

Hvis du endnu ikke har Google Chrome på din computer, skal du starte med at downloade og installere Chrome.

I Windows 10
  1. Klik på startmenuen Startmenu på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger.
  3. Vælg System og dernæst Standardapps.
  4. Klik på din nuværende browser (typisk Microsoft Edge) under "Webbrowser" nederst.
  5. Klik på Google Chrome i vinduet "Vælg en app".

Føj en genvej til proceslinjen, så du nemt kan åbne Chrome senere:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Højreklik på Chrome på Windows-proceslinjen nederst på skærmen.
  3. Klik på Fastgør til proceslinje.

I Windows 8 og ældre
  1. Klik på startmenuen Startmenu på din computer.
  2. Klik på Kontrolpanel.
  3. Klik på Programmer og dernæst Standardprogrammer og dernæst Angiv dine standardprogrammer.
  4. Vælg Google Chrome ude til venstre.
  5. Klik på Angiv dette program som standard.
  6. Klik på OK.
På Mac
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på menuen Menu øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Gør Google Chrome til standardbrowser i sektionen "Standardbrowser".
    • Hvis du ikke kan se knappen, er Google Chrome allerede din standardbrowser.

Bruger du din mobilenhed? Få flere oplysninger om Chrome på din mobilenhed.