Gør Chrome til din standardbrowser

Hvis du godt kan lide den måde, Google Chrome fungerer på, kan du gøre Chrome til din standardbrowser, så de links, du klikker på fra din computer, automatisk åbnes i Google Chrome.

1. Åbn Chrome.
  2. Klik på Chrome-menuen Chrome menu øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. I afsnittet "Standardbrowser" skal du klikke på Gør Google Chrome til standardbrowser.
    Hvis du ikke kan se knappen, er Google Chrome allerede din standardbrowser.

Få Chrome til Windows-computere

Få flere oplysninger om, hvordan du angiver Chrome som din standardbrowser på computere, der kører Windows. I Windows 8 kan du starte Chrome som en Windows 8-app.

Windows 10

Brugere, der for nylig har opgraderet til Windows 10 og ikke kan finde Chrome

1. Klik på menuen Start .
  2. Skriv "Chrome" i søgefeltet, og tryk på Enter.
  3. Åbn søgeresultatet Chrome ved at klikke på det.
  4. Du bliver spurgt, om du vil angive Chrome som din standardbrowser. Klik på Ja for at afslutte.

Hvis du ikke bliver spurgt, om du vil angive Chrome som standardbrowser, kan du følge nedenstående trin.

Brugere, der har nye Windows 10-computere og gerne vil have Chrome som standardbrowser

1. Download og installer Chrome.
  2. Klik på startmenuen på din computer.
  3. Vælg tandhjulet for pc-indstillinger .
  4. Klik på System > Standardapps.
  5. Under "webbrowser" skal du klikke på din nuværende browser, som typisk er Microsoft Edge.
  6. I pop op-vinduet "Vælg app", der vises, skal du klikke på Google Chrome.

Du kan også se denne video (kun på engelsk, 1.00):

Setting up Chrome on Windows 10

Windows 8 og ældre
Trin 1: Juster dine Windows-indstillinger
  1. Download og installer Chrome.
  2. Højreklik på knappen Start, og klik derefter på Kontrolpanel.
  3. Klik på Programmer > Standardprogrammer > Angiv dine standardprogrammer.
  4. Vælg Google Chrome i panelet til venstre.
  5. Klik på Angiv dette program som standard.
  6. Klik på OK.

Trin 2: Juster dine Chrome-indstillinger

1. Åbn Chrome.
  2. Klik på Chrome-menuen Chrome menu.
  3. Klik på Genstart Chrome på skrivebordet eller Genstart Chrome i Windows 8-tilstand.

Skift standardbrowser

Hvis du ikke vil have Google Chrome som din standardbrowser længere, kan du angive en anden standardbrowser.

Bruger du din mobilenhed? Få flere oplysninger om Chrome på din mobilenhed.