Gør Chrome til din standardbrowser

Hvis du kan lide den måde, Google Chrome fungerer på, kan du angive den som din standardbrowser. Dermed åbnes de links, du klikker på, automatisk i Google Chrome.

Angiv Chrome som din standardwebbrowser

1. Find Google-indstillingerne ét af disse steder på din Android-enhed (afhængigt af, hvilken enhed du har):
    • Åbn appen Indstillinger på din enhed. Rul ned, og vælg Google.
    • Åbn den separate app ved navn Google Indstillinger Google Indstillinger.
  2. Tryk på Apps.
  3. Åbn dine standardapps:
    • Tryk på Indstillinger Indstillinger øverst til højre. Tryk på Browserapp under "Standard".
    • Tryk på Avanceret og dernæst Standardapps og dernæst Browserapp.
  4. Tryk på Chrome Chrome.