Gør Chrome til din standardbrowser

Hvis du kan lide den måde, Google Chrome fungerer på, kan du gøre det til din standardbrowser! Hvis du gør dette, vil de links, du klikker på, automatisk åbnes i Google Chrome. Følg nedenstående fremgangsmåde for at angive Google Chrome som din standardbrowser:

1. Klik på Chrome-menuen Chrome menu på browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Du skal klikke på Gør Google Chrome til min standardbrowser i sektionen "Standardbrowser".

Windows 8-brugere: Hvis du vil starte Chrome som en Windows 8-app fra din startskærm, skal du følge vejledningen ovenfor og konfigurere Chrome som din standardbrowser. Få flere oplysninger om Windows 8-apps

Skift standardbrowser

Hvis du ikke længere vil have Google Chrome som din standardbrowser, skal du blot gøre en anden browser til din standardbrowser. Sådan gør du Firefox eller Internet Explorer til din standardbrowser: