Google Chromen lataaminen ja asentaminen

Google Chrome on nopea ja maksuton verkkoselain. Tarkista ennen lataamista, tukeeko Chrome käyttöjärjestelmääsi ja täyttääkö järjestelmäsi myös muut vähimmäisvaatimukset.

Google Chromen lataaminen

Lataa Chrome iPhonelle ja iPadille.

Chrome on saatavilla

• iPadille, iPhonelle ja iPod Touchille
  • iOS 10:lle tai uudemmalle
  • kaikilla App Storen tukemilla kielillä.

Chromen asentaminen

1. Siirry iPhonella tai iPadilla App Storen Chrome-sivulle.
  2. Valitse Lataa.
  3. Valitse Asenna.
  4. Anna Apple ID ‑salasanasi ja valitse OK.
  5. Aloita internetin selaaminen siirtymällä aloitusnäytölle. Napauta Chrome-sovellusta Chrome.

Chromen poistaminen ja asentaminen uudelleen saattaa korjata hakukoneeseen, Flashiin, ponnahdusikkunoihin tai Chrome-päivityksiin liittyviä ongelmia.

Chromen lisääminen iPhonen dockiin

Kun olet asentanut Chromen iPhoneen tai iPadiin, voit löytää ja avata sen helpommin lisäämällä sen dockiisi:

1. Vapauta tilaa dockissa koskettamalla pitkään siinä olevaa sovellusta.
  2. Vedä sovellus ylös ja pudota se aloitusnäytölle.
  3. Kosketa pitkään Chrome-sovellusta Chrome.
  4. Vedä Chrome-sovellus alas ja pudota se dockiin.
  5. Paina aloitusnäyttöpainiketta.

Jos laitteesi on iPhone 6s tai uudempi, voit painaa Chrome-sovelluksessa voimakkaasti käynnistääksesi uuden puhehaun, avataksesi uuden välilehden, skannataksesi QR-koodin tai selataksesi eniten avaamiasi verkkosivustoja.