Download og installer Google Chrome

Google Chrome er en hurtig, gratis webbrowser. Før du downloader, kan du tjekke, om Chrome understøtter dit operativsystem, og om du opfylder alle de andre systemkrav.

Hent Google Chrome

Download Chrome til iPhones og iPads.

Chrome fås til:

• iPad, iPhone og iPod Touch
  • iOS 10 eller nyere
  • Alle sprog, der understøttes i App Store

Installer Chrome

1. Gå til Chrome i App Store på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Hent.
  3. Tryk på Installer.
  4. Angiv your adgangskoden til dit Apple-id, og tryk på OK.
  5. Gå til din startskærm for at begynde at bruge internettet. Tryk på Chrome-appen Chrome.

Hvis du har problemer med din søgemaskine, Flash, pop op-vinduer eller Chrome-opdateringer, kan du prøve at løse dem ved at afinstallere Chrome og geninstallere den.

Føj Chrome til docken på din iPhone

Når du har installeret Chrome på din iPhone eller iPad, kan du gøre det nemmere at finde og åbne browseren ved at føje den til din dock:

1. Frigør plads ved at holde en app i docken nede.
  2. Træk appen opad, og slip den på din startskærm.
  3. Hold Chrome-appen Chrome nede.
  4. Træk Chrome-appen nedad, og slip den i docken.
  5. Tryk på knappen Hjem.

Hvis du bruger en iPhone 6 eller nyere, kan du trykke længe på Chrome-appen for at starte en ny talesøgning, åbne en ny fane, scanne en QR-kode eller få adgang til de websites, du besøger mest.