Google Chromen lataaminen ja asentaminen

Google Chrome on nopea selain, joka on saatavilla maksutta. Tarkista ennen lataamista, tukeeko Chrome käyttöjärjestelmääsi ja täyttääkö järjestelmäsi myös muut vähimmäisvaatimukset.

Google Chromen lataaminen

Lataa Chrome iPhonelle ja iPadille.

Chrome on saatavilla

• iPadille, iPhonelle ja iPod Touchille
  • iOS 12:lle tai uudemmalle
  • kaikilla App Storen tukemilla kielillä.

Chromen asentaminen

1. Siirry iPhonella tai iPadilla App Storen Chrome-sivulle.
  2. Valitse Lataa.
  3. Valitse Asenna.
  4. Lisää Apple ID ‑salasanasi ja valitse OK.
  5. Aloita internetin selaaminen siirtymällä aloitusnäytölle. Napauta Chrome-sovellusta Chrome.

Vinkkejä:

Aiheeseen liittyvät artikkelit

true
Google Chrome tips

From productivity to customization, learn how to get things done more quickly with your browser.