Ongelmasta ilmoittaminen tai Chromeen liittyvän palautteen lähettäminen

Voit auttaa meitä parantamaan Google Chromea antamalla palautetta kokemistasi ongelmista.

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeassa yläreunassa Lisää Lisää.
  3. Valitse Ohje ja sitten Ilmoita ongelmasta.
  4. Anna tietoja ongelmasta. Lisää myös ohjeet, joiden avulla ongelma saadaan esiintymään uudelleen.
  5. Merkitse, haluatko antaa lisätietoja, kuten verkko-osoitteen, sähköpostiosoitteesi tai kuvakaappauksen.
  6. Lähetä raportti klikkaamalla Lähetä.

Arvostamme apuasi. Emme todennäköisesti voi lähettää sinulle henkilökohtaista vastausta, mutta luemme ilmoituksesi ja käytämme antamiasi tietoja Google Chromen parantamiseen.