Etusivun ja aloitussivun valitseminen

Voit asettaa Google Chromen avaamaan minkä tahansa sivun etusivuna tai aloitussivuna. Nämä sivut eivät ole samoja, ellet aseta niitä samoiksi.

• Aloitussivu tulee näkyviin, kun käynnistät Chromen laitteellasi.
  • Etusivu avautuu, kun klikkaat Etusivu-painiketta Etusivu.

Jos aloitussivusi, etusivusi tai hakukoneesi on muuttunut äkillisesti, tietokoneellasi voi olla ei-toivottuja ohjelmistoja. Lue lisää haittaohjelmien löytämisestä ja poistamisesta sekä omien asetustesi palauttamisesta.

Etusivun valitseminen

Voit valita sivun, joka avautuu, kun klikkaat Etusivu-painiketta Etusivu.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Järjestäja sittenAsetukset.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdasta Etusivu.
  4. Valitse Chromen etusivu tai muu sivu.