Etusivun asettaminen

Kun lisäät selaimen yläpalkkiin etusivupainikkeen, pääset milloin tahansa takaisin etusivulle klikkaamalla painiketta.

Jos sinulla on vaikeuksia ponnahdusikkunoiden estämisessä, etusivun tallentamisessa tai oletushakukoneen määrittämisessä, ylimääräinen ohjelma on ehkä vallannut asetuksesi. Yritä ratkaista ongelmasi vianetsintävaiheiden avulla tai kokeile selaimen asetusten nollaamista.

Määritä oman etusivun asetukset seuraavasti:

1. Klikkaa selaimen yläpalkin Chrome-valikkoa Chrome menu.
  2. Valitse Asetukset.
    • Etusivu-painikkeen lisääminen selaimen yläpalkkiin
      Etusivupainike on oletusarvoisesti pois käytöstä. Valitse Näytä etusivu-painike -valintaruutu Ulkoasu-osiossa, jos haluat painikkeen näkyvän selaimen yläpalkissa.
    • Etusivun määrittäminen
      Kun Näytä etusivu-painike-valintaruutu on valittu, sen alla näkyy verkkosivun osoite. Jos haluat etusivupainikkeen avaavan eri sivun, klikkaa Vaihda ja kirjoita haluamasi osoite. Voit myös valita aloitussivuksi Uusi välilehti -sivun.

Käytätkö Chrome-laitetta töissä tai koulussa? Jos verkon järjestelmänvalvoja on määrittänyt etusivuasetuksesi, et voi muuttaa niitä itse. Tietoja järjestelmänvalvojan hallinnoiman Chrome-laitteen käytöstä