Åbn hurtigt Chrome på din telefon eller tablet

Når du har installeret Chrome, kan du åbne appen hurtigere, hvis du føjer den til enhedens startskærm eller listen over dine yndlingsapps.

Føj Chrome-appen til din startskærm
  1. Stryg opad fra bunden af startskærmen.
  2. Hold fingeren nede på Chrome-appen Chrome.
  3. Træk appen til den ønskede placering, og slip den.

Se, hvordan du vælger Chrome som din standardbrowser.

Føj Chrome til dine yndlingsapps

Nederst på startskærmen kan du se en række med dine yndlingsapps.

1. Du skal muligvis fjerne en yndlingsapp for at frigøre plads.
    1. Du kan fjerne en app ved at holde fingeren nede på den pågældende app.
    2. Træk appen til startskærmen, og slip den.
  2. Hold fingeren nede på Chrome-appen Chrome.
  3. Træk appen til et tomt sted på rækken med dine yndlingsapps, og slip den.

Tip! Hvis du vil åbne en ny fane, en inkognitofane eller føje widgets til din startskærm, skal du holde fingeren nede på Chrome-appen Chrome.

Relaterede ressourcer