Een Chrome-tabblad casten naar uw tv

U kunt een Chromecast-apparaat gebruiken om een Chrome-tabblad of uw scherm naar uw tv te casten.

U kunt de meeste webcontent weergeven. Sommige plug-ins werken niet, zoals Silverlight, QuickTime en VLC.

Opmerking: U kunt met Chrome op iPhones en iPads geen tabbladen of schermen weergeven.

Video's en media casten

Klik in de door u bekeken video of een ander digitaal medium op Casten Casten. Bekijk bijvoorbeeld hoe u kunt casten vanuit YouTube.