Een Chrome-tabblad casten naar uw tv

U kunt een Chromecast-apparaat gebruiken om een Chrome-tabblad of uw scherm naar uw tv te casten.

U kunt de meeste webcontent weergeven. Sommige plug-ins werken niet, zoals Silverlight, QuickTime en VLC.

Als je je scherm op je tv wilt weergeven, heb je het volgende nodig:

Je volledige Android-scherm casten

1. Open de app Instellingen Settings icon op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Verbonden apparaten en vervolgens Casten en vervolgens selecteer je Chromecast-apparaat.
  3. Je Android-scherm wordt nu weergegeven op je Chromecast-apparaat. Je kunt nu tabbladen in Chrome op je Chromecast bekijken.
  4. Wanneer je klaar bent, tik je op Instellingen en vervolgens Verbonden apparaten en vervolgens Casten en vervolgens selecteer je Chromecast-apparaat en vervolgens Verbinding verbreken. De verbinding met je Chromecast wordt verbroken en je Android-scherm wordt niet meer gemirrord.

Video's en media casten

Klik in de door jou bekeken video of een ander digitaal medium op Casten Casten. Bekijk bijvoorbeeld hoe je kunt casten vanuit YouTube.