Emetre una pestanya de Chrome al televisor

Podeu utilitzar un dispositiu Chromecast per mostrar una pestanya de Chrome o la vostra pantalla al televisor.

Podeu mostrar la major part del contingut web, però alguns connectors no funcionen, com ara Silverlight, QuickTime i VLC.

Nota: als dispositius iPhone i iPad no podeu mostrar pestanyes ni pantalles amb Chrome.

Emetre vídeos i contingut multimèdia

Al vídeo o al contingut multimèdia que estigueu mirant, feu clic a Emet Emet. Per exemple, obteniu informació sobre com podeu emetre contingut des de YouTube.

Articles relacionats