Emetre una pestanya de Chrome al televisor

Podeu utilitzar un dispositiu Chromecast per mostrar una pestanya de Chrome o la vostra pantalla al televisor.

Podeu mostrar la major part del contingut web, però alguns connectors no funcionen, com ara Silverlight, QuickTime i VLC.

Per mostrar Chrome al televisor, necessiteu el següent:

• Un dispositiu Chromecast, Chromecast Ultra o un televisor amb Chromecast integrat.
  • Els dispositius Android i Chromecast han d'estar connectats a la mateixa xarxa Wi-Fi. Obteniu informació sobre com podeu comprovar la xarxa Wi-Fi del dispositiu Chromecast.

Emetre la pantalla d'Android completa

1. Obriu l'aplicació Google Home Google Home app al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i després Emet la pantalla o l'àudio i després Emet la pantalla o l'àudio.
  3. Seleccioneu el vostre dispositiu Chromecast.
  4. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  5. Quan acabeu, toqueu la notificació que diu "S'està emetent la pantalla" i després Desconnecta.

Obteniu més informació sobre com podeu mostrar la pantalla d'Android en un televisor.

Emetre vídeos i contingut multimèdia

Al vídeo o al contingut multimèdia que estigueu mirant, feu clic a Emet Emet. Per exemple, obteniu informació sobre com podeu emetre contingut des de YouTube.

Articles relacionats