Ilmoitukset

Voit valita, että Chrome näyttää verkkosivustojen, sovelluksien ja laajennuksien ilmoituksia, kuten kokousmuistutuksia.

Jos näet ponnahdusikkunoita tai mainoksia, lue lisää ponnahdusikkunoiden estämisestä tai sallimisesta.

Chrome ei näytä ilmoituksia iPhonella tai iPadilla. Jos näet Chromen ilmoituksia, sinulla on ehkä ponnahdusikkunat käytössä.

Näin voit poistaa ponnahdusikkunat käytöstä:

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Sisältöasetukset ja sitten Estä ponnahdusikkunat.
  4. Poista "Estä ponnahdusikkunat" käytöstä.