Ilmoitukset

Voit valita, että Chrome näyttää verkkosivustojen, sovelluksien ja laajennuksien ilmoituksia, kuten kokousmuistutuksia.

Jos näet ponnahdusikkunoita tai mainoksia, lue lisää ponnahdusikkunoiden estämisestä tai sallimisesta.

Näin ilmoitukset toimivat

Oletusarvoisesti Chrome ilmoittaa sinulle, jos verkkosivusto, sovellus tai laajennus haluaa luvan näyttää ilmoituksia. Voit muuttaa tätä asetusta milloin tahansa.

Kun selaat sivustoja, joilla on häiritseviä tai harhaanjohtavia ilmoituksia, Chrome estää ilmoitukset automaattisesti ja suosittelee, että estät ne jatkossakin.

Et saa ilmoituksia selatessasi yksityisesti.

Kaikkien sivustoilmoitusten salliminen tai estäminen

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse osoitepalkin oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Sivustoasetukset ja sitten Ilmoitukset.
  4. Laita asetus päälle tai pois päältä yläreunasta.
    • Jos haluat sallia hiljaisemmat ilmoituskehotteet, valitse Käytä hiljaisempia viestejä (estää ilmoituksia häiritsemästä sinua). Tämä estää ilmoituskehotteita häiritsemästä sinua. Sivusto voi edelleen pyytää sinua sallimaan ilmoitukset, mutta et näe ponnahdusikkunaa. Sen sijaan näet vain viestin osoitepalkissa. Voit muuttaa pääsyoikeuksia valitsemalla Asetukset Asetukset.

Vinkkejä:

• Jos sallit ilmoitukset sivustolla, jonka Chrome on merkinnyt asiattomaksi tai harhaanjohtavaksi, Chrome voi estää kyseiset ilmoitukset ja edellyttää, että sivusto pyytää sinulta lupaa uudelleen. Voit sallia ilmoitukset muuttamalla asetusta.
  • Chrome muistuttaa sinua ajoittain tarkistamaan ilmoitusluvat.

Tietyn sivuston ilmoitusten salliminen tai estäminen

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Siirry sivustolle, jonka ilmoitusasetuksia haluat muuttaa.
  3. Valitse osoitepalkin vasemmalta puolelta Sivun tiedot Default (Secure) ja sitten Luvat.
    • Jos valikko avautuu: Valitse asetus, jota haluat muuttaa.
    • Jos valikko ei avaudu: Lupiin sovelletaan alkuperäisiä asetuksia.
Ilmoitusongelmien korjaaminen
Jos haluat saada ilmoituksia tietyltä sivustolta, mutta et saa niitä:
  1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Siirry sivustolle, jolta haluat saada ilmoituksia.
  3. Valitse Sivun tiedot Default (Secure) ja sitten Luvat ja sitten Ilmoitukset.
  4. Laita ilmoitukset päälle tai pois päältä.
  5. Valitse Ilmoitukset-kohdan avattavasta valikosta Salli.

Vinkki: Kun Chrome havaitsee sivuston olevan häiritsevä, se voi automaattisesti poistaa sivuston luvan lähettää ilmoituksia. Chrome ilmoittaa, että ilmoitukset estetään, kun seuraavan kerran siirryt sivustolle. Voit kumota tämän näin: avaa sivusto, valitse Ilmoitukset estetty ja ota ilmoitukset uudelleen käyttöön kyseisessä viestissä.

Ponnahdusikkunoiden laittaminen pois päältä

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Käyttöoikeudet ja sitten Ponnahdusikkunat ja uudelleenohjaus.
  4. Laita Ponnahdusikkunat ja uudelleenohjaus pois päältä.