Ilmoitusten ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Voit valita, että Chrome näyttää verkkosivustojen, sovelluksien ja laajennuksien ilmoituksia, kuten kokousmuistutuksia.

Jos näet ponnahdusikkunoita tai mainoksia, lue lisää ponnahdusikkunoiden estämisestä tai sallimisesta.

Näin ilmoitukset toimivat

Oletusarvoisesti Chrome ilmoittaa sinulle, jos verkkosivusto, sovellus tai laajennus haluaa luvan näyttää ilmoituksia. Voit muuttaa tätä asetusta milloin tahansa.

Kun selaat sivustoja, joilla on häiritseviä tai harhaanjohtavia ilmoituksia, Chrome estää ilmoitukset automaattisesti ja suosittelee, että estät ne jatkossakin.

Et saa ilmoituksia incognito-tilassa.

Kaikkien sivustoilmoitusten salliminen tai estäminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää ja sittenAsetukset.
  3. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus ‑osiosta Sivustoasetukset.
  4. Valitse Ilmoitukset.
  5. Ilmoitusten salliminen tai estäminen:
    • Salli tai Estä kaikki: Laita Sivustot saavat pyytää lupaa lähettää ilmoituksia päälle tai pois päältä.
    • Estä sivusto: Valitse Estä-kohdan vierestä Lisää. Lisää sivusto ja valitse Lisää.
    • Salli sivusto: Valitse Salli-kohdan vierestä Lisää. Lisää sivusto ja valitse Lisää.
    • Salli hiljaisemmat ilmoituskehotteet: Valitse, että sivustot saavat pyytää lupaa lähettää ilmoituksia, ja valitse sitten Hiljaisemmat viestit (estää ilmoituksia häiritsemästä sinua). Et saa ilmoituksia, jos ohitat tietyn sivuston ilmoitukset monta kertaa tai jos muut käyttäjät eivät yleensä salli ilmoituksia kyseiseltä sivustolta.
Ilmoitusongelmien korjaaminen
Jos haluat saada ilmoituksia tietyltä sivustolta, mutta et saa niitä:
  1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Siirry sivustolle, jolta haluat saada ilmoituksia.
  3. Valitse Näytä sivuston tiedot Lukko.
  4. Valitse Ilmoitukset-kohdan avattavasta valikosta Salli
Tietyn sivuston ponnahdusikkunoiden estäminen
Jos haluat saada ilmoituksia tietyltä sivustolta, mutta et saa niitä:
  1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus ‑osiosta Sivustoasetukset.
  5. Valitse Ponnahdusikkunat.
  6. Etsi sivusto Salli-kohdasta.
  7. Valitse sivuston oikealta puolelta Lisää Lisää ja sittenEstä.
Jos sivustoa ei löydy, valitse Estä-kohdasta Lisää. Lisää sivuston verkko-osoite ja valitse Lisää. Kirjoita osoite muodossa [*.]example.com, jos haluat estää kaikki sivuston ponnahdusikkunat.