Ilmoitusten ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Voit valita, että Chrome näyttää verkkosivustojen, sovelluksien ja laajennuksien ilmoituksia, kuten kokousmuistutuksia.

Jos näet ponnahdusikkunoita tai mainoksia, lue lisää ponnahdusikkunoiden estämisestä tai sallimisesta.

Näin ilmoitukset toimivat

Oletusarvoisesti Chrome ilmoittaa sinulle, jos verkkosivusto, sovellus tai laajennus haluaa luvan näyttää ilmoituksia. Voit muuttaa tätä asetusta milloin tahansa.

Kun selaat sivustoja, joilla on häiritseviä tai harhaanjohtavia ilmoituksia, Chrome estää ilmoitukset automaattisesti ja suosittelee, että estät ne jatkossakin.

Et saa ilmoituksia incognito-tilassa.

Kaikkien sivustoilmoitusten salliminen tai estäminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Sivustoasetukset ja sitten Ilmoitukset.
  4. Ota asetus käyttöön tai poista se käytöstä yläreunasta.
    • Jos haluat sallia hiljaisemmat ilmoituskehotteet, valitse Hiljaisemmat viestit (estää ilmoituksia häiritsemästä sinua). Et saa ilmoituksia, jos ohitat tietyn sivuston ilmoitukset monta kertaa tai jos muut käyttäjät eivät yleensä salli ilmoituksia kyseiseltä sivustolta.

Tiettyjen sivustojen ilmoitusten salliminen tai estäminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Siirry sivustolle, jonka ilmoitukset haluat estää.
  3. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Tiedot Tiedot.
  4. Valitse Sivustoasetukset ja sitten Ilmoitukset.
  5. Jos asetusta ei näy, sivusto ei voi näyttää sinulle ilmoituksia.
  6. Valitse Salli tai Estä.

Ponnahdusikkunoiden poistaminen käytöstä

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Sivustoasetukset ja sitten Ponn.ikkunat ja uudelleenohjaus.
  4. Poista käytöstä Ponn.ikkunat ja uudelleenohjaus.