Ilmoitukset

Voit valita, että Chrome näyttää verkkosivustojen, sovelluksien ja laajennuksien ilmoituksia, kuten kokousmuistutuksia.

Jos näet ponnahdusikkunoita tai mainoksia, lue lisää ponnahdusikkunoiden estämisestä tai sallimisesta.

Näin ilmoitukset toimivat

Oletusarvoisesti Chrome ilmoittaa sinulle, jos verkkosivusto, sovellus tai laajennus haluaa luvan näyttää ilmoituksia. Voit muuttaa tätä asetusta milloin tahansa.

Kun selaat sivustoja, joilla on häiritseviä tai harhaanjohtavia ilmoituksia, Chrome estää ilmoitukset automaattisesti ja suosittelee, että estät ne jatkossakin.

Et saa ilmoituksia incognito-tilassa.

Kaikkien sivustoilmoitusten salliminen tai estäminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Sivustoasetukset ja sitten Ilmoitukset.
  4. Ota asetus käyttöön tai poista se käytöstä yläreunasta.
    • Jos haluat sallia hiljaisemmat ilmoituskehotteet, valitse Hiljaisemmat viestit (estää ilmoituksia häiritsemästä sinua). Et saa ilmoituksia, jos ohitat tietyn sivuston ilmoitukset monta kertaa tai jos muut käyttäjät eivät yleensä salli ilmoituksia kyseiseltä sivustolta.

Tärkeää: Jos sallit ilmoitukset sivustolla, jonka Chrome on merkinnyt asiattomaksi tai harhaanjohtavaksi, Chrome voi estää kyseiset ilmoitukset ja edellyttää, että sivusto pyytää sinulta lupaa push-ilmoituksen lähettämiseen. Voit sallia ilmoitukset muuttamalla asetusta.

Tietyn sivuston ilmoitusten salliminen tai estäminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Siirry sivustolle, jonka ilmoitusasetuksia haluat muuttaa.
  3. Napauta osoitepalkin vasemmalta puolelta lukkokuvaketta Lukko ja sitten Luvat.
  • Jos valikko avautuu: Valitse asetus, jota haluat muuttaa.
  • Jos valikko ei avaudu: Lupiin sovelletaan alkuperäisiä asetuksia.

Ponnahdusikkunoiden poistaminen käytöstä

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Käyttöoikeudet ja sitten Ponnahdusikkunat ja uudelleenohjaus.
  4. Laita ponnahdusikkunat pois päältä.