Ilmoitusten ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Voit asettaa Chromen näyttämään verkkosivustojen, sovelluksien ja laajennuksien ilmoituksia, kuten kokousmuistutuksia.

Miten ilmoitukset toimivat

Oletusarvoisesti Chrome ilmoittaa sinulle, jos verkkosivusto, sovellus tai laajennus haluaa luvan näyttää ilmoituksia. Voit muuttaa valintaa milloin tahansa.

Et saa ilmoituksia incognito-tilassa.

Kaikkien sivustoilmoitusten salliminen tai estäminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Sivustoasetukset ja sitten Ilmoitukset.
  4. Ota asetus käyttöön tai poista se käytöstä yläreunassa.

Tiettyjen sivustojen ilmoitusten salliminen tai estäminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Siirry sivustolle, jonka ilmoitukset haluat estää.
  3. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Tiedot Tiedot.
  4. Valitse Sivustoasetukset ja sitten Ilmoitukset.
    • Jos asetusta ei näy, sivusto ei voi näyttää sinulle ilmoituksia.
  5. Valitse Salli tai Estä.