Vinkkejä ja ehdotuksia Chromen käyttöön

Voit saada Chromesta parhaan hyödyn kokeilemalla alla olevia vinkkejä.

Kirjaudu Chromeen Google-tililläsi

Kun kirjaudut Chromeen Google-tililläsi, voit tallentaa tilillesi tietoja, kuten salasanoja, kirjanmerkkejä ja muita tietoja. Näin voit käyttää niitä muilla laitteilla, joilla olet kirjautuneena sisään.

Lue, miten voit kirjautua Chromeen Google-tilillä.

Oman profiilin luominen

Useat henkilöt voivat käyttää Chromea samalla laitteella niin, että jokaisella on omat asetuksensa, kirjanmerkkinsä ja teemansa.

Chrome-profiilien avulla voit pitää eri tilien, esim. työtilin ja henkilökohtaisen tilin, kirjanmerkit, laajennukset ja asetukset erillään.

Lue lisää Chrome-profiilin lisäämisestä.

Chromen personointi laajennuksilla ja teemoilla

Yksilöi Chromea laajennuksilla tai hauskalla teemalla. Löydät uusia laajennuksia ja teemoja Chrome Web Storesta.

• Laajennukset ovat lisäominaisuuksia, joita voit lisätä Chromeen.
  • Teemat näkyvät selaimen reunuksen ympärillä sekä uuden välilehden taustakuvana.

Lue lisää Chromen yksilöimisestä teemoilla.

Tietyn sivun avaaminen tai edellisestä käyttökerrasta jatkaminen

Määritä Chrome lataamaan lempisivusi, kun avaat Chrome tietokoneellasi. Voit myös jatkaa siitä, mihin jäit niillä sivuilla, jotka olivat auki edellisellä Chromen käyttökerralla.

Lue lisää aloitussivujen määrittämisestä.

Yksityinen selaus tai historian poistaminen

Jos et halua Google Chromen tallentavan tietoja käyttämistäsi sivustoista ja lataamistasi tiedostoista, voit selata verkkoa yksityisesti incognito-tilassa. Voit myös poistaa historian, evästeet ja muut tiedot joko kokonaan tai tietyltä ajanjaksolta.

Lue lisää incognito-tilan käytöstä ja tietojen poistamisesta.

Uusi välilehti ‑sivun personointi

Chrome valikoi verkkotoimintasi perusteella sisältöä, josta voi olla sinulle hyötyä. Uusi välilehti ‑sivun Chrome-korteista pääset nopeasti viimeaikaisiin Google Drive ‐tiedostoihin ja ostoskoriin.

Lue lisää Uusi välilehti ‐sivun personoinnista.

Lisää aiheesta