Ryd browserdata

Du har kontrol over din historik og andre browserdata såsom gemte formularposter.

Slet alle dine data eller blot nogle data fra et bestemt tidspunkt

Det sker der med dine oplysninger

Data, der kan slettes

Grundlæggende oplysninger

• Browserhistorik: Når du rydder din browserhistorik, slettes følgende:
    • Webadresser, som du har besøgt, fjernes fra siden Historik.
    • Genveje til disse sider fjernes fra siden Ny fane.
    • Forslag i adresselinjen for disse websites vises ikke længere.
  • Cookies og websitedata
  • Billeder og filer, der er gemt i cache: Chrome husker dele af sider, så de kan åbnes hurtigere, næste gang du går til dem. Tekst og billeder fra sider, du har besøgt i Chrome, fjernes.

Avanceret

Sektionen "Avanceret" omfatter de grundlæggende datatyper samt følgende:

• Gemte adgangskoder: Dine gemte adgangskoder slettes.
  • Formulardata for AutoFyld: Alle dine data i AutoFyld slettes, bl.a. adresser og betalingskort. Kort fra din Google Payments-konto slettes ikke.
  • Indstillinger for website: Indstillinger og tilladelser, du giver til websites, slettes. Det kan f.eks. være, om et website må køre JavaScript, bruge dit kamera eller kende din placering.
  • Medielicenser: Licenser til HTML5-beskyttet indhold, f.eks. film eller musik, du har afspillet eller downloadet, slettes.
Data, der ikke slettes

Der er andre typer data, der er relateret til din adfærd på nettet. Disse andre typer data kan slettes separat:

Hvis du giver din enhed væk, skal du huske at slette dine browserdata og derefter logge ud af Chrome.

Slet dine browserdata

Hvis du synkroniserer en type data, slettes denne type overalt, hvor den synkroniseres, hvis du sletter den på din Android-enhed. Den fjernes både fra andre enheder og din Google-konto.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Under "Avanceret" skal du trykke på Privatliv og dernæst Ryd browserdata.
  4. Vælg en mulighed, f.eks. Seneste time eller Alle browserdata.
  5. Vælg de typer oplysninger, du vil fjerne.
  6. Tryk på Ryd data.

Slet elementer enkeltvis

I stedet for at slette hele kategorier af dine browserdata kan du vælge elementer, der skal slettes.

Slet fra én enhed

Hvis du sletter oplysninger fra en enhed, slettes de overalt, hvor de synkroniseres. Sådan sletter du data fra én enhed uden at fjerne dem overalt:

1. Slå synkronisering fra på enheden.
  2. Slet data fra enheden.