Brug faner i Chrome

Du kan åbne så mange faner, du vil, i Chrome. Du kan også se alle dine faner og skifte mellem dem.

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer foreslåede artikler.

Åbn en ny fane

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone.
  2. Tryk på Mere Mere nederst til højre.
  3. Tryk på Ny fane Ny fane.

Åbn en ny fane på en iPad

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPad.
  2. Tryk på Ny fane Ny fane ud for dine åbne faner øverst på skærmen.
Se, hvordan du læser sider offline.

Tilpas siden Ny fane

Når du åbner en ny fane, vises ikoner af de websites, du ofte besøger, under søgefeltet. Hvis du ikke har brugt Chrome før, vises nogle populære websites.

• Du kan åbne et website ved at trykke på ikonet.
  • Du kan fjerne et website ved at holde ikonet nede. Tryk derefter på Fjern.

Luk en fane

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone.
  2. Tryk på Skift fane Skift faner nederst på siden. Du kan nu se dine åbne faner i Chrome.
  3. Tryk på Luk Luk øverst til højre på den fane, du vil lukke.
Luk alle faner
  1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone.
  2. Tryk på Skift fane Skift faner nederst på siden. Du kan nu se dine åbne faner i Chrome.
  3. Tryk på Luk alle nederst til venstre.

Luk faner på en iPad

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPad.
  2. Tryk på Luk Luk øverst til højre på en fane, du vil lukke.

Skift til en ny fane

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone.
  2. Tryk på Skift fane Skift faner nederst på siden. Du kan nu se dine åbne faner i Chrome.
  3. Tryk på den fane, du vil skifte til.

Skift mellem faner på en iPad

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPad.
  2. Tryk på den fane, du vil skifte til.

Du kan også skifte mellem faner ved at stryge til venstre eller højre.

Omarranger faner

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPad.
  2. Tryk på den fane, du vil flytte, og hold fingeren nede.
  3. Træk fanen hen til en anden placering.

Opdater faner

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone.
  2. Tryk på Mere Mere nederst til højre.
  3. Tryk på Genindlæs Genindlæs.

Opdater faner på en iPad

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPad.
  2. Tryk på Genindlæs Genindlæs øverst til venstre.

Relaterede link