Brug faner i Chrome

Du kan åbne så mange faner, du vil, i Chrome. Du kan også se alle dine faner og skifte mellem dem.

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer foreslåede artikler.

Åbn en ny fane

Klik på Ny fane Ny fane ud for den sidste fane øverst til højre i dit Google Chrome-vindue. Du kan også bruge en tastaturgenvej:

• Windows og Linux: Ctrl+t
  • Mac: ⌘+t
Åbn en fane i et nyt vindue

Klik på fanen, og træk den uden for Google Chrome-vinduet.

Du kan åbne et nyt vindue ved at bruge en tastaturgenvej:

• Windows og Linux: Ctrl+n
  • Mac: ⌘+n
Åbn en fil i en ny fane
Træk filen fra skrivebordet eller en mappe på din computer ind i en fane i Google Chrome. Hvis handlingen lykkes, viser markøren Tilføj Tilføj.

Find, og vælg filen fra din computer. Åbn en ny fane, og brug derefter en tastaturgenvej:

• Windows og Linux: Ctrl+o
  • Mac: ⌘+o
Åbn et link i en ny fane
  • Windows og Linux: Ctrl + klik på et link
  • Mac: ⌘ + klik på et link

Tilpas siden Ny fane

Når du åbner en ny fane, kan du under søgefeltet se websites, du besøger ofte, eller genveje til websites, du har valgt.

• Hvis du vil skjule genveje eller dine mest besøgte websites, eller hvis du vil skifte mellem dem, kan du åbne Chrome og gå til fanen med genveje under Tilpas Rediger
  • Du kan gå til et website ved at klikke på ikonet.
  • Du kan fjerne eller redigere et website ved at pege på ikonet. Klik på Mere Organiser øverst til højre for ikonet.

Tilføj et tilpasset baggrundsbillede

Du kan uploade et billede eller bruge en baggrund fra Chrome.
  1. Klik på Tilpas Rediger nederst til højre på siden Ny fane.
  2. På fanen "Baggrund" kan du vælge en Chrome-baggrund for at tilpasse din browser. Du kan også uploade dit eget billede.

Skift din browsers farve

Du kan ændre farven på din Chrome-browser.

1. Klik på Tilpas Rediger nederst til højre på en ny fane.
  2. Vælg en farve på fanen "Farve og tema".
  3. Klik på Udfør, når du har valgt en farve.

Organiser faner

Du kan ændre rækkefølgen af dine faner ved at trække en fane øverst i browservinduet.

• Du kan fastgøre en fane til venstre ved at højreklikke på fanen og vælge Fastgør. Fastgjorte faner er mindre og viser kun ikonet for websitet.
  • Du kan frigøre en fane ved at højreklikke på fanen og vælge Frigør.
  • Hvis du vil flytte en fane til et andet vindue, kan du højreklikke på fanen, pege på Flyt fanen til et andet vindue og derefter vælge det vindue, du vil flytte den til.

Gruppér dine faner

Du kan organisere dine faner i grupper.
  1. Åbn Chrome på din computer Chrome.
  2. Klik på Ny fane Ny fane.
  3. Højreklik på en fane, og vælg derefter Føj til ny gruppe.
    • Vælg cirklen til venstre for fanen, hvis du vil redigere din fanegruppe. Du kan:
      • Navngive din gruppe.
      • Føje flere faner til gruppen.
      • Fjerne gruppen.
    • Du kan føje en fane til en eksisterende gruppe ved at trække fanen ind i gruppen.
    • Du kan fjerne en fane fra en gruppe ved at højreklikke på fanen og vælge Fjern fra gruppe.

Luk en fane

Klik på Luk Luk øverst til højre på fanen. Du kan også bruge en tastaturgenvej:

• Windows og Linux: Ctrl+w
  • Mac: ⌘+w
Luk et vindue
  • Luk alle faner i vinduet.
  • Klik på Luk Luk øverst i vinduet.
    • Windows og Linux: Øverst til højre.
    • Mac: Øverst til venstre.

Du kan også lukke et vindue ved hjælp af tastaturgenvejene:

• Windows og Linux: Alt+F4
    • Mac: ⌘+shift+w
Luk Google Chrome

Du kan lukke Google Chrome helt.

1. Åbn Chrome-menuen.
    • Windows og Linux: Klik på Organiser på menulinjen øverst på siden.
    • Mac: Klik på Chrome på menulinjen øverst.
  1. Luk Google Chrome.
  • Windows og Linux: Klik på Afslut.
  • Mac: Klik på Quit Google Chrome (Afslut Google Chrome).

Du kan også lukke Google Chrome ved hjælp af tastaturgenvejen:

• Windows og Linux: Ctrl+shift+q
  • Mac: ⌘+q

Find et vindue eller en fane igen

Hvis du ved et uheld har lukket en fane eller et vindue, kan du åbne fanen eller vinduet igen ved hjælp af en tastaturgenvej:

• Windows og Linux: Ctrl+shift+t
  • Mac: ⌘+shift+t

Gennemtving lukning af en side eller app

Hvis en fane, et vindue eller en udvidelse ikke fungerer, kan du gennemtvinge lukning af elementet ved hjælp af Jobliste i Chrome.

1. Klik på Mere Organiser øverst til højre.
  2. Klik på Flere værktøjer efterfulgt af Jobliste.
  3. Vælg den webside, udvidelse eller app, du vil lukke.
  4. Klik på Afslut proces.

Relaterede link