Brug faner og foreslåede artikler

Du kan åbne så mange faner, du vil, i Chrome. Du kan også se alle dine faner og skifte mellem dem.

Åbn en ny fane

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Organiser og derefter Ny fane.
Åbn en ny fane på en Android-tablet
  1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-tablet.
  2. Tryk på Ny fane Ny fane øverst på skærmen ud for dine åbne faner.

Tilpas siden Ny fane

Når du stryger opad på adresselinjen eller åbner en ny fane, kan du se de websites, du ofte besøger. Hvis du ikke har brugt Chrome før, vises nogle populære websites.

• Du kan gå til et website ved at klikke på ikonet.
  • Du kan fjerne et website ved at holde ikonet nede. Tryk på Fjern.

Find og rediger anbefalede artikler

Du kan se dine seneste bogmærker og foreslåede artikler, når du åbner en ny fane. Hvis du er logget ind på Chrome, er forslagene baseret på din web- og appaktivitet.

• Du kan fjerne et element ved at stryge til venstre eller højre.
  • Du kan gemme artikler og læse dem offline ved at holde artiklen nede. Tryk derefter på Download link. Få flere oplysninger om læsning af sider offline.

Stop med at få vist forslag

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon.
  2. Åbn en ny fane.
  3. Tryk på Artikler til dig.

Luk en fane

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon.
  2. Tryk på Skift fane Skift fane til højre. Du kan nu se dine åbne faner i Chrome.
  3. Tryk på Luk Luk øverst til højre på den fane, du vil lukke. Du kan også lukke fanen ved at stryge.
Luk alle faner
  1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon.
  2. Tryk på Skift fane Skift fane til højre for adresselinjen. Du kan nu se dine åbne faner i Chrome.
  3. Tryk på Mere Mere og derefter Luk alle faner.
Luk faner på en Android-tablet
  1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-tablet.
  2. Tryk på Luk Luk på en fane, du vil lukke.

Luk alle faner

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-tablet.
  2. Hold Luk Luk nede på en vilkårlig fane.
  3. Tryk på Luk alle faner.

Skift til en ny fane

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon.
  2. Tryk på Skift fane Skift fane til højre for adresselinjen. Du kan nu se dine åbne faner i Chrome.
  3. Stryg op eller ned.
  4. Tryk på den fane, du vil skifte til.
Skift faner på en Android-tablet
  1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-tablet.
  2. Tryk på den fane, du vil skifte til.

Omarranger faner

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-tablet.
  2. Hold den relevante fane nede.
  3. Træk fanen hen til en anden placering.

Opdater faner

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon.
  2. Tryk på Mere Mere til højre for adresselinjen.
  3. Tryk på Genindlæs Genindlæs.

Opdater faner på en Android-tablet

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-tablet.
  2. Tryk på Genindlæs Genindlæs øverst til venstre.