Brug faner og foreslåede artikler

Du kan åbne så mange faner, du vil, i Chrome. Du kan også se alle dine faner og skifte mellem dem.

Åbn en ny fane

Klik på Ny fane Ny fane øverst i dit Google Chrome-vindue ud for den sidste fane. Du kan også bruge en tastaturgenvej:

• Windows og Linux: Ctrl+t
  • Mac: ⌘+t
Åbn en fane i et nyt vindue

Klik på fanen, og træk den uden for Google Chrome-vinduet.

Du kan åbne et nyt vindue ved at bruge en tastaturgenvej:

• Windows og Linux: Ctrl+n
  • Mac: ⌘+n
Åbn en fil i en ny fane

Træk filen fra skrivebordet eller en mappe på din computer ind i en fane i Google Chrome. Hvis handlingen lykkes, viser markøren Tilføj Tilføj.

Find, og vælg filen fra din computer. Åbn en ny fane, og brug derefter en tastaturgenvej:

• Windows og Linux: Ctrl+o
  • Mac: ⌘+o
Åbn et link i en ny fane
  • Windows og Linux: Ctrl + klik på et link
  • Mac: ⌘ + klik på et link

Tilpas siden Ny fane

Når du åbner en ny fane, vises de websites, du ofte besøger, under søgefeltet.

• Du kan gå til et website ved at klikke på ikonet.
  • Du kan fjerne eller redigere et website ved at pege på ikonet. Klik på Mere Organiser øverst til højre for ikonet.

Tilføj et tilpasset baggrundsbillede

Du kan uploade et billede, som du vil bruge som baggrund i Chrome.
Klik på Indstillinger Indstillinger nederst til højre på en ny fane.

Organiser faner

Du kan ændre rækkefølgen af dine faner ved at trække en fane øverst i browservinduet.

• Du kan fastgøre en fane til venstre ved at højreklikke på fanen og vælge Fastgør fane. Fastgjorte faner er mindre og viser kun ikonet for websitet.
  • Du kan frigøre en fane ved at højreklikke på fanen og vælge Frigør fane

Luk en fane

Klik på Luk Luk øverst til højre på fanen. Du kan også bruge en tastaturgenvej:

• Windows og Linux: Ctrl+w
  • Mac: ⌘+w
Luk et vindue
  • Luk alle faner i vinduet.
  • Klik på Luk Luk øverst i vinduet.
    • Windows og Linux: Øverst til højre.
    • Mac: Øverst til venstre.

Du kan også lukke et vindue ved hjælp af tastaturgenvejene:

• Windows og Linux: Alt+F4
    • Mac: ⌘+shift+w
Luk Google Chrome

Du kan lukke Google Chrome helt.

1. Åbn Chrome-menuen.
    • Windows og Linux: Klik på Organiser på menulinjen øverst på siden.
    • Mac: Klik på Chrome på menulinjen øverst på siden.
  2. Luk Google Chrome.
    • Windows og Linux: Klik på Afslut.
    • Mac: Klik på Quit Google Chrome (Afslut Google Chrome).

Du kan også lukke Google Chrome ved hjælp af tastaturgenvejen:

• Windows og Linux: Ctrl+shift+q
  • Mac: ⌘+q

Find et vindue eller en fane igen

Hvis du ved et uheld har lukket en fane eller et vindue, kan du åbne fanen eller vinduet igen ved hjælp af en tastaturgenvej:

• Windows og Linux: Ctrl+shift+t
  • Mac: ⌘+shift+t

Gennemtving lukning af en side eller app

Hvis en fane, et vindue eller en udvidelse ikke fungerer, kan du gennemtvinge lukning af elementet ved hjælp af Jobliste i Chrome.

1. Klik på Mere Organiser øverst til højre.
  2. Klik på Flere værktøjer og så Jobliste.
  3. Vælg den webside, udvidelse eller app, du vil lukke.
  4. Klik derefter på Afslut proces.