Chromen käyttäminen useilla profiileilla

Kun käytät profiileja, voit pitää kirjanmerkit, historian, salasanat ja muut Chromen tiedot ja asetukset erillään.

Profiileista on hyötyä, kun haluat

• jakaa tietokoneen muiden käyttäjien kanssa
  • erotella tilejä, esimerkiksi pitää työprofiilin ja henkilökohtaisen tilin erillään.

Muiden näkemät tiedot jaetussa Chromessa

Jaa laitteesi vain luotettavien ihmisten kanssa. Jos joku muu käyttää laitettasi, hän voi käyttää laitteen kaikkia Chrome-profiileja. Jos käyttäjä avaa Chrome-profiilisi, hän näkee esimerkiksi käyttämäsi verkkosivustot.

Chrome-profiileja voi olla vain yksi iPhonea ja iPadia kohti.

Muita lähteitä