Slå synkronisering til eller fra i Chrome

For at gemme dine oplysninger på din Google-konto skal du slå synkronisering til.

Hvad der sker, når du synkroniserer

• Du kan se og opdatere dine synkroniserede oplysninger på alle dine enheder, f.eks. bogmærker, historik, adgangskoder og andre indstillinger.
  • Du logger automatisk ind på Gmail, YouTube, Søgning og andre Google-tjenester. Hvis du var logget ind, før du aktiverede synkronisering, skal du forblive logget ind.
  • Hvis du skifter enhed (f.eks. hvis du mister din telefon eller får en ny computer), får du alle dine oplysninger tilbage.
  • Du kan tilpasse din oplevelse i andre Google-produkter ved at medtage din Chrome-historik i Web- og appaktivitet.

Bemærk! Du bør kun aktivere Chrome-synkronisering på enheder, du ejer. Hvis du bruger en offentlig computer, skal du bruge gæstetilstand i stedet.

Aktivér synkronisering

Du skal have en Google-konto for at aktivere synkronisering.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Profil Profil øverst til højre.
    • Hvis du allerede er logget ind med din Google-konto, bliver dette dit kontobillede.
  3. Klik på Aktivér synkronisering og så Aktivér.
    • Hvis du ikke er logget ind, skal du logge ind på din Google-konto for at aktivere synkronisering.

Hvis du vil synkronisere mere end én konto, eller hvis du deler din computer med andre, kan du se, hvordan du tilføjer en profil i Chrome.

Hvis du vil logge ind din Chromebook og synkronisere den, kan du se, hvordan du aktiverer kontosynkronisering.

Deaktiver synkronisering

Du kan stadig se dine bogmærker, din historik, dine adgangskoder og andre indstillinger, selvom du deaktiverer synkronisering. Hvis du foretager nogen ændringer, bliver de dog ikke gemt på din Google-konto og synkroniseret med dine andre enheder.

Hvis du deaktiverer synkronisering, bliver du også logget ud af andre Google-tjenester, f.eks. Gmail.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Øverst på siden under "Personer" skal du klikke på Deaktiver og så Deaktiver.

Hvis du vil logge ud og deaktivere synkronisering på din Chromebook, kan du se, hvordan du logger ud og deaktiverer synkronisering.