Log ind på eller ud af Chrome

Når du logger ind på Chrome, gemmes dine oplysninger på din Google-konto, så du altid har adgang til dem.

Hvad sker der, når du er logget ind?

• Du kan se og opdatere dine synkroniserede oplysninger på alle dine enheder, f.eks. bogmærker, historik, adgangskoder og andre indstillinger.
  • Hvis du skifter enhed (f.eks. hvis du mister din telefon eller får en ny computer), får du alle dine oplysninger tilbage.
  • Du logger automatisk ind på Gmail, YouTube, Søgning og andre Google-tjenester.
  • Din Chrome-historik medtages i din Web- og appaktivitet, så din oplevelse i andre Google-produkter tilpasses.

Der er forskel på at logge ind i Chrome-appen og på et website.

Bemærk! Log kun ind på Chrome med sikre enheder. Hvis du bruger en offentlig computer, bør du benytte gæstetilstand i stedet for at logge ind.

Log ind på Chrome

Du skal have en Google-konto for at logge ind på Chrome.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på navnet eller Personer Personer øverst til højre.
  3. Klik på Log ind på Chrome.
  4. Log ind med din Google-konto.

Hvis du vil logge ind i Chrome med mere end én konto, eller du deler din computer med andre, kan du se, hvordan du tilføjer en profil i Chrome.

Hvis du vil logge ind på en Chromebook, kan du se, hvordan du aktiverer kontosynkronisering.

Log ud af Chrome

Du kan stadig se dine bogmærker, din historik, dine adgangskoder og andre indstillinger, når du er logget ud. Hvis du foretager nogen ændringer, bliver de dog ikke gemt på din Google-konto og synkroniseret med dine andre enheder.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Log ud øverst under "Personer".
  4. Klik på Log ud for at bekræfte.

Hvis du vil logge ind på en Chromebook, kan du se, hvordan du logger ud og deaktiverer kontosynkronisering.

Log ud fra en ekstern enhed

Du kan fjerne din konto fra en enhed, selvom du ikke har den ved hånden.

Du kan logge ud af en hvilken som helst enhed ved at gå til denne liste over de enheder, du har brugt for nylig. Vælg en enhed, og fjern din adgang til kontoen.