Log ind, og synkroniser i Chrome

Når du logger ind i Chrome med din Google-konto, kan du se dine oplysninger på alle dine enheder og bruge yderligere Chrome-funktioner.

Når du logger ind

• Du kan få dine bogmærker, adgangskoder og meget mere på alle dine enheder
  • Hvis du skifter enhed (f.eks. hvis du mister din telefon eller får en ny computer), kan du få dine gemte oplysninger tilbage.
  • Du kan logge ind automatisk i Gmail, på YouTube, i Søgning og andre Google-tjenester.
  • Hvis du aktiverer Web- og appaktivitet og synkroniserer din Chrome-historik, kan du få en bedre, personligt tilpasset brugeroplevelse i andre Google-produkter.
Log ind, og aktivér synkronisering

Du skal have en Google-konto for at aktivere synkronisering.

Vigtigt! Du bør kun aktivere Chrome-synkronisering på enheder, du ejer. Hvis du bruger en offentlig computer, skal du bruge gæstetilstand i stedet.

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Aktivér synkronisering.
  3. Vælg den konto, du vil bruge.
  4. Tryk på Ja tak.
Log ud, og deaktiver synkronisering

Du kan stadig finde dine bogmærker, din historik, dine adgangskoder og andre indstillinger på din enhed, efter du er logget ud og har deaktiveret synkronisering.

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på dit navn.
  4. Tryk på Log ud, og deaktiver synkronisering.
    • Hvis du deaktiverer synkronisering og logger ud, logges du også ud af andre Google-tjenester, f.eks. Gmail.
    • Du kan logge ind igen uden at aktivere synkronisering.

Sådan sletter du synkroniserede oplysninger fra din Google-konto:

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Gå til chrome.google.com/sync.
  3. Rul ned og tryk på Ryd data.