Chromen tietojen synkronointi laitteiden välillä

Kun kirjaudut Chromeen eri laitteilla, voit synkronoida kirjanmerkit, historian, salasanat ja muita tietoja laitteiden välillä. Lisätietoja Chromeen kirjautumisesta

Näin pidät tietosi turvassa:

• Kirjaudu Chromeen vain luotettavilla tietokoneilla.
  • Älä kirjaudu Chromeen julkisella tietokoneella.

Synkronoitavien kohteiden valinta

1. Kirjaudu sisään Google Chromeen luotettavalta tietokoneelta.
  2. Klikkaa näytön oikeassa yläkulmassa näkyvää kuvaketta: Valikko Valikko tai Lisää Lisää.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Kirjaudu sisään -kohdassa Synkronoinnin lisäasetukset.
  5. Valitse synkronoitavat tiedot seuraavasti:
    • Jos haluat synkronoida kaikki tiedot, klikkaa alanuolta Alanuoli ja sitten Synkronoi kaikki.
    • Jos haluat valita synkronoitavat tiedot itse, klikkaa alanuolta Alanuoli ja sitten Valitse synkronoitavat kohteet. Valitse sitten haluamasi valintaruudut.
  6. Salausasetukset-kohdassa voit valita, miten tietojasi suojataan seuraavasti:
    • Salaa synkronoidut salasanat Google-kirjautumistietojesi avulla tarkoittaa, että Google suojaa käyttäjän synkronoidut salasanat Google-kirjautumistietojen avulla.
    • Salaa kaikki synkronoidut tiedot oman synkronoinnin tunnuslauseesi avulla tarkoittaa, että salattujen tietojen lukeminen on mahdollista vain tunnuslauseen avulla.
  7. Valitse OK.

Käytätkö Chromebookia? Lue lisää tietojen synkronoinnista Chromebookien välillä