Miksi Chromeen kannattaa kirjautua

Kun kirjaudut Chromeen eri laitteilla, voit valita, mitkä tiedot niiden välillä synkronoidaan, kuten sovellukset, kirjanmerkit, historia ja laajennukset.

Lisätietoja synkronointiasetusten muokkaamisesta saat valitsemalla laitteesi alla:

Tietokone
  1. Klikkaa selainikkunan oikean yläkulman Chrome-valikkokuvaketta Chrome menu .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Kirjaudu sisään -kohdassa painiketta Synkronoinnin lisäasetukset.
  4. Valitse synkronoitavien tietojen määrä avattavasta valikosta. Valittavissa on kaksi vaihtoehtoa:
    • Synkronoi kaikki: kaikkien kohtien tiedot synkronoidaan.
    • Valitse synkronoitavat kohteet: valitse synkronoitavat tiedot valintaruuduilla.
  5. Valitse Salausasetukset-kohdassa toinen seuraavista:
    • Salaa synkronoidut salasanat Google-kirjautumistietojesi avulla: Tämä vaihtoehto on oletuksena valittuna. Se tarkoittaa, että käyttäjän Google-tiliä käytetään synkronoitujen salasanojen suojaamiseen.
    • Salaa kaikki synkronoidut tiedot oman synkronoinnin tunnuslauseesi avulla: valitse tämä vaihtoehto, jos haluat suojata kaikki synkronoidut tietosi synkronoinnin tunnuslauseen avulla.
    Huomaa: Jos muutat tätä asetusta yhdellä laitteella, saatat nähdä ilmoituksen synkronointivirheestä muilla laitteilla, joilla olet kirjautuneena sisään. Voit korjata virheen antamalla uuden synkronoinnin tunnuslauseen muilla laitteilla.

6. Jos olet luonut synkronoinnin tunnuslauseen, sinulta voidaan pyytää sitä. Jos unohdat tunnuslauseesi, sinun täytyy nollata synkronointi.
  7. Klikkaa OK.
Chromebook Android-laite
  1. Avaa Chrome-valikko.
    Puhelimessasi voi näkyä kuvake tai painike. Ne näyttävät tältä: Menu tai Menu.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Kosketa tilisi nimeä yläosassa.
  4. Kosketa uudelleen tiliä, johon olet kirjautunut sisään.
  5. Ota synkronointi käyttöön ruudun yläosan sinisellä liukusäätimellä.
  6. Jos et halua synkronoida kaikkia tietoja, poista valinta kohdasta Synkronoi kaikki. Valitse sitten synkronoitavat tiedot.
  7. Kosketa Salaus ja valitse, haluatko suojata tietosi Google-tilin salasanan vai oman tunnuslauseen avulla.
iPhone tai iPad
  1. Kosketa Chrome-valikkoaChrome menu.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Kosketa tilisi nimeä.
  4. Kosketa Synkronointi.
  5. Ota synkronointi käyttöön liukusäätimellä.
  6. Valitse synkronoitavien tietojen määrä:
    • Jos haluat synkronoida kaikki tiedot, ota Synkronoi kaikki -asetus käyttöön.
    • Jos haluat synkronoida vain tietyt tiedot, ota Synkronoi kaikki -asetus pois käytöstä ja valitse synkronoitavat tiedot yksittäin.
  7. Kosketa Valmis.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita