Få dine bogmærker, adgangskoder og meget mere på alle dine enheder

Når du aktiverer synkronisering, får du vist de samme oplysninger på alle dine enheder:

• Bogmærker
  • Historik og åbne faner
  • Adgangskoder
  • Betalingsoplysninger
  • Adresser, telefonnumre m.m.
  • Indstillinger og præferencer
Når du er logget ind i Chrome med din Google-konto, men ikke har aktiveret synkronisering, kan du også få adgang til:
  • Betalingsoplysninger, du har gemt i Google Pay.
  • Adgangskoder, du har gemt på din Google-konto.

Vælg, hvilke oplysninger der skal synkroniseres

Når du aktiverer synkronisering, gemmes alle dine profiloplysninger på din Google-konto. Hvis du ikke vil synkronisere alt, kan du ændre, hvilke oplysninger der gemmes.

1. Åbn Chrome på en computer, du har tillid til.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Organiser efterfulgt af Indstillinger.
  3. Klik på Dig og Google efterfulgt af Synkronisering og Google-tjenester.
    • Du kan se, hvad du har synkroniseret, ved at vælge Gennemgå dine synkroniserede data.
  4. Under "Synkronisering" skal du klikke på Administrer, hvad du synkroniserer.
  5. Deaktiver Synkroniser alt.
  6. Deaktiver de data, du ikke vil have synkroniseret til din konto.
Skift, hvilken Google-konto dine oplysninger gemmes på

Når du skifter din synkroniseringskonto, kopieres alle dine bogmærker, din historik, dine adgangskoder og andre synkroniserede oplysninger til din nye konto.

1. Åbn Chrome Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Organiser efterfulgt af Indstillinger.
  3. Klik på Dig og Google øverst på skærmen.
  4. Vælg Deaktiver and then Deaktiver.
  5. Klik på Dig og Google efterfulgt af Aktivér synkronisering.
  6. Log ind på den Google-konto, du vil synkronisere med.
  7. Vælg Ja tak.

Hvis en anden bruger er logget ind, eller du vil holde dine data adskilt, kan du oprette en ny profil i din browser. Se, hvordan du deler Chrome og holder dine oplysninger adskilt.

Brug din Chrome-historik til at tilpasse Google

Den Chrome-historik, der er gemt på din Google-konto, tilføjes som standard også i Web- og appaktivitet. Denne aktivitet kan bruges til at tilpasse din oplevelse i andre Google-produkter, f.eks. Søgning, eller i annoncer. Du kan få f.eks. få anbefalet en nyhedshistorie i dit feed baseret på din Chrome-historik.

Du kan altid styre din web- og appaktivitet på din Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du ser og styrer din web- og appaktivitet.

Hvis du ikke vil tilpasse dine Google-produkter, kan du stadig bruge Googles sky til at gemme og synkronisere dine Chrome-data, uden at Google kan læse nogen af dine data. Få flere oplysninger om, hvordan du beskytter dine oplysninger.

Hold dine oplysninger private

Med en adgangssætning kan du gemme og synkronisere dine Chrome-data i Googles sky uden at lade Google læse dem. Dine betalingsmetoder og adresser fra Google Pay er ikke krypteret med en adgangssætning.

Adgangssætninger er valgfri. Dine synkroniserede data beskyttes altid med kryptering, når de overflyttes.

Hvis du har problemer med at synkronisere ved hjælp af din adgangssætning, skal du muligvis opdatere Google Chrome til den nyeste version.

Opret en adgangssætning

Når du har en adgangssætning til synkronisering:

• Du skal bruge din adgangssætning, når du aktiverer synkronisering et ny sted.
  • Du skal angive din nye adgangssætning på de enheder, hvor du allerede har aktiveret synkronisering.
  • Dit feed viser ikke forslag baseret på de websites, du besøger i Chrome
  • Du kan se dine gemte adgangskoder på passwords.google.com eller bruge Smart Lock til adgangskoder.
  • Det er ikke al din historik, der synkroniseres på alle enheder. Det er kun webadresser, du indtaster i Chromes adresselinje, der synkroniseres.

Sådan opretter du en adgangssætning til synkronisering:

Trin 1: Aktivér synkronisering

Hvis du allerede er logget ind på Chrome, skal du starte med at aktivere synkronisering for at oprette en adgangssætning.

Trin 2: Opret en adgangssætning

1. I Chrome skal du klikke på Mere Organiser efterfulgt af Indstillinger.
  2. Klik på Dig og Google efterfulgt af Synkronisering.
  3. Klik på Krypteringsmuligheder efterfulgt af Kryptér synkroniserede data med din egen adgangssætning til synkronisering. Dette omfatter ikke betalingsmetoder og adresser fra Google Pay.
  4. Angiv og bekræft en adgangssætning.
  5. Klik på Gem.
Nulstil din adgangssætning

Når du ændrer din adgangssætning til synkronisering, slettes alle dine data fra Googles servere, og alle dine synkroniserede computere og enheder logges ud. Dette omfatter ikke betalingsmetoder og adresser fra Google Pay.

Dine bogmærker, din historik, dine adgangskoder og andre indstillinger slettes ikke fra Chrome på din enhed. Når du aktiverer synkronisering igen, gemmes dine oplysninger på alle dine enheder.

Trin 1: Fjern adgangssætningen til synkronisering

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til Google Kontrolpanel.
  3. Klik på Nulstil synkronisering nederst på siden.
  4. Bekræft ved at klikke på OK.
  5. Aktivér synkronisering igen.

Synkroniseringen starter igen, og du har ikke længere en adgangssætning til synkronisering.

Trin 2: Lav en ny adgangssætning til synkronisering (valgfrit)

1. I Chrome skal du klikke på Mere Organiser efterfulgt af Indstillinger.
  2. Klik på Dig og Google efterfulgt af Synkronisering.
  3. Klik på Krypteringsmuligheder efterfulgt af Kryptér synkroniserede data med din egen adgangssætning til synkronisering. Dette omfatter ikke betalingsmetoder og adresser fra Google Pay.
  4. Angiv og bekræft en adgangssætning.
  5. Klik på Gem.

Når du er færdig, skal du aktivere synkronisering igen på alle dine andre enheder. Se, hvordan du aktiverer synkronisering i Chrome.

Se dine Chrome-oplysninger på alle dine enheder

Når du har aktiveret synkronisering, kan du se de oplysninger, du har gemt på andre enheder. Når du er logget ind i Chrome, kan du også få adgang til de adgangskoder, der er gemt på din Google-konto, og betalingsoplysninger fra Google Pay.

Se og administrer dine bogmærker
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Organiser øverst til højre.
  3. Klik på Bogmærker efterfulgt af Bogmærkeadministrator.
  4. Til venstre kan du se mapper med alle dine bogmærker.
Se websites, du har besøgt før
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Organiser øverst til højre.
  3. Klik på Historik efterfulgt af Historik.

Hvis du bruger en adgangssætning til synkronisering, får du kun vist de websites, du har besøgt på andre enheder, hvis du indtastede deres webadresser i søgefeltet.

Se faner, der er åbne på andre enheder
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Organiser øverst til højre.
  3. Klik på Historik efterfulgt af Historik.
  4. Klik på Faner fra andre enheder til venstre.
Se dine gemte adgangskoder
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til passwords.google.com.
  3. Log ind på din Google-konto.
  4. Se alle dine adgangskoder under "Gemte adgangskoder".

Hvis du synkroniserer gemte adgangskoder med Chrome, kan du også se dem, når du logger ind på en Android-app. Få flere oplysninger om synkronisering af adgangskoder.

Se dine gemte betalingsmetoder og adresser
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil efterfulgt af Betalingsmetoder Betalingsmetoder eller Adresser m.m. Adresser m.m..

Få flere oplysninger om automatisk udfyldning af formularer.

Se dine udvidelser
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Organiser øverst til højre.
  3. Klik på Flere værktøjer efterfulgt af Udvidelser.

Ændringer af dine indstillinger opdateres på alle dine enheder. Nye temaer og apps føjes til alle dine computere.

Løs problemer med synkronisering

Hvis du har en ældre version af Chrome, har den nogle gange svært ved at synkronisere. Opdater til den nyeste version af Chrome.

Du kan også aktivere eller deaktivere synkronisering i Chrome.