Chromen käyttö autossa, jossa on Google sisäänrakennettuna

Jos haluat käyttää Chromea autossa:

Sisäänkirjautuminen ja synkronointi Chromessa

Kun kirjaudut Chromeen Google-tililläsi, voit käyttää tietojasi kaikilla laitteillasi ja käyttää Chromen lisäominaisuuksia.

Sinun on käytettävä profiililukkoa, kun kirjaudut sisään, laitat synkronoinnin päälle tai käytät automaattista täyttöä. Profiililukon avulla voit suojata henkilökohtaista dataasi autossa.

Tärkeää:

• Jos käytät Chromea autossa, jossa on Google sisäänrakennettuna, voit lisätä vain yhden Google-tilin profiilia kohti. Jos haluat vaihtaa tiliä, voit kirjautua ulos ja sitten takaisin sisään laitteellasi.
  • Jos poistat profiililukon, synkronoidut tietosi voidaan poistaa laitteelta.
  1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Ota synkronointi käyttöön.
  3. Valitse käytettävä tili.
  4. Valitse Kyllä.
  5. Ota profiililukko käyttöön valitsemalla Luo auton profiililukko.
  6. Seuraa ajoneuvon valmistajan ohjeita. Voit valita seuraavista:
    • Käytä kuviokoodia
    • Käytä PIN-koodia
    • Käytä salasanaa

Vinkki: Löydät profiililukon laitteen asetuksista. Jos haluat poistaa lukon, pyydä neuvoa ajoneuvon valmistajalta. Lue lisää lukon käyttöönotosta Android-laitteella.

Uloskirjautuminen ja synkronoinnin poistaminen käytöstä
  1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Asetukset .
  3. Napauta nimeäsi.
  4. Valitse Kirjaudu ulos ja lopeta synkronointi.
    • Kun laitat synkronoinnin pois päältä ja kirjaudut ulos, sinut kirjataan ulos myös Gmailista ja muista Googlen palveluista.
    • Voit kirjautua sisään uudelleen laittamatta synkronointia päälle.

Näin voit poistaa synkronoidut tiedot Google-tililtä:

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Siirry osoitteeseen chrome.google.com/sync.
  3. Vieritä kohtaan Poista tiedot ja napauta sitä.

Osoitteiden, maksutietojen ja salasanojen tallentaminen ja automaattinen täyttö

Voit antaa Chromen täyttää lomakkeita automaattisesti tallennetuilla tiedoilla, esimerkiksi osoitteilla ja maksutiedoilla. Kun lisäät tietoja uudelle lomakkeelle, Chrome saattaa myös kysyä, haluatko tallentaa ne Google-tilille. Lue lisää lomakkeiden automaattisesta täytöstä Chromessa.

Chrome voi halutessasi myös tallentaa eri sivustojen salasanasi. Lue, miten voit ylläpitää salasanojasi Chromessa.

Tärkeää:

• Osoitteiden, maksutietojen tai salasanojen synkronointi edellyttää seuraavia:
  • Jos haluat noutaa tallennetut osoitteet, maksutiedot tai salasanat, sinun on otettava synkronointi käyttöön.
  • Jos poistat profiililukon, synkronoidut tietosi voidaan poistaa laitteelta.
  • Jos haluat tallentaa salasanoja tai maksutietoja paikallisesti, sinun on lisättävä profiililukko.
Tallennettujen osoitteiden, maksutietojen tai salasanojen etsiminen asetuksista
  1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse osoitepalkin oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
    • Valittavissa ovat seuraavat:
      • Salasanat
      • Maksutavat
      • Osoitteet ja muita tietoja

Vinkki: Sinua voidaan pyytää todentamaan henkilöllisyytesi uudelleen tai käyttämään profiililukkoa, jotta voit löytää tai täyttää automaattisesti tallennettuja tietoja.