Lisätietoja kolmannen osapuolen sisäänkirjautumisesta

Kolmannen osapuolen sisäänkirjautuminen on yhdistetyn sisäänkirjautumisen tyyppi, jonka avulla voit kirjautua sisään todentamispalvelun avulla sen sijaan, että loisit yksilölliset kirjautumistiedot jokaiselle vierailemallesi verkkosivustolle. Jos sallit kolmannen osapuolen sisäänkirjautumiskehotteet, saatat nähdä verkkoa selatessasi valintaikkunoita, joissa kysytään, haluatko kirjautua sisään todentamispalvelun avulla.

Voit kirjautua verkkosivustoille Chromella haluamasi todentamispalvelun kautta. Todentamispalvelu tallentaa ja ylläpitää kirjautumistietojasi ja henkilöllisyyttäsi verkossa luvallasi.

Kolmannen osapuolen sisäänkirjautumiskehotteiden hallinnointi

Näin voit valita kolmannen osapuolen sisäänkirjautumiskehotteiden asetukset:

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Järjestä ja sitten Asetukset.
  3. Valitse vasemmalta Yksityisyys ja turvallisuus ja sitten Sivustoasetukset.
  4. Valitse Sisältö-kohdasta Muut sisältöasetukset ja sitten Kolmannen osapuolen sisäänkirjautuminen.
  5. Valitse haluamasi asetus:
    • Sivustot voivat näyttää henkilöllisyyspalveluiden sisäänkirjautumiskehotteita
    • Estä henkilöllisyyspalveluiden sisäänkirjautumiskehotteet

Vinkki: Jos estät tämän ominaisuuden, Chrome ei näytä natiivikehotteita, joiden avulla voit kirjautua sisään tunnistuspalvelun kautta, mutta käyttämäsi verkkosivusto tai todentamispalvelu voi silti näyttää sinulle samankaltaisia kehotteita. Voit lisäksi edelleen kirjautua sisään todentamispalvelun avulla tavallisilla kirjautumispainikkeilla tai käyttäjänimellä ja salasanalla.

Lisätietoa

Tietokone Android