Osoitepalkin sijainnin muuttaminen

Voit nyt helposti valita, missä osoitepalkki näkyy iPhonellasi.

Osoitepalkin asettelun valitseminen

Voit helpottaa hakuja vaihtamalla osoitepalkin paikkaa, kun selaat Chromella.

1. Avaa Chrome Chrome iPhonella.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Osoitepalkki.
  3. Valitse Yläreuna tai Alareuna.
    • Voit myös siirtää osoitepalkkia koskettamalla sitä pitkään.
      1. Kosketa osoitepalkkia pitkään
      2. Valitse Siirrä osoitepalkki alareunaan tai Siirrä osoitepalkki yläreunaan.

Vinkki: Voit muuttaa osoitepalkin sijaintia vain pystytilassa. Vaakatilassa se pysyy näytön yläreunassa.